“Ortak noktamız Çayırova”

Aydemir Ziyaretlerini Sürdürüyor Saadet Partisi Çayırova İlçe Başkanı Sinan Aydemir, Kars-Ardahan-Iğdır Çayırova Derneğini Ziyaret Etti. Saadet Partisi Çayrıova İlçe Başkanı Sinan Aydemir, STK çalışmaları kapsamından sürdürdüğü dernek ziyaretlerinde önceki gün..

“Ortak noktamız Çayırova”

Aydemir Ziyaretlerini Sürdürüyor

Saadet Partisi Çayırova İlçe Başkanı Sinan Aydemir, Kars-Ardahan-Iğdır Çayırova Derneğini Ziyaret Etti.

Saadet Partisi Çayrıova İlçe Başkanı Sinan Aydemir, STK çalışmaları kapsamından sürdürdüğü dernek ziyaretlerinde önceki gün Kars-Ardahan-Iğdır Çayırova Derneğini ziyaret etti. Aydemir’e ziyaretinde Teşkilat Başkanı Fatih Karabulut, STK Başkanı Erdal Durdağ, yönetim kurulu üyeleri Battal Öztürk, Selahattin Karahan ve Yusuf Ecevit eşlik etti. Dernek Başkanı Atilla Kızılboğa ve dernek yöneticileriyle bir araya gelen Aydemir ‘’Hemşeri derneklerini önemsediklerini ve bütün derneklerin örf adetlerimizi yaşatma ve topluma kültürel manada katma değer noktasında önemli bir görevi gerçekleştirdiklerini bilmemiz gerekir’’ dedi. Aydemir ziyarette şunları ifade etti.

ORTAK NOKTAMIZ ÇAYIROVA

Aydemir; “İlçemizde ki tüm STK ve Dernekleri sadece seçim dönemlerinde değil seçim olmaksızın da ziyaret ederek fikir alışverişinde bulunuyoruz ve yaşadığımız bu ilçenin daha iyi bir noktaya gelmesi, daha iyi yönetilmesi, gelecek nesillerimize daha güzel bir maddi manevi miras bırakmak için mücadele veriyoruz. Saadet Partisi Çayırova İlçe teşkilatı olarak bütün derneklerimizi ziyaret ettiğimiz gibi zaman zaman Kars-Ardahan-Iğdır derneğimize de ziyarette bulunuyoruz ve bugünde bir hemşeriniz olarak ben ziyaretinize geldim’’ dedi. Hemşeri derneklerini önemsediklerini ve bütün derneklerin örf adetlerimizi yaşatma ve topluma kültürel manada katma değer noktasında önemli bir görevi gerçekleştirdiklerini belirten Aydemir, ‘’hepimiz Türkiye’nin farklı coğrafyalarından geldik ve bugün buradayız. Öncelikli ortak noktamız Çayırova ilçemiz olmaktadır. Bu bakımdan birçok farklılıklarımız olabilir, görüş farklarımızda olabilir ancak bu farklılıklar her zaman bizim zenginliğimiz olmuştur’’ dedi. Aydemir, dernek başkanı Atilla Kızılboğa ve dernek yöneticilerine misafirperverlikleri için teşekkür ederken Çayırova ilçesinin bir Türkiye mozaiği olduğunu, Kars-Ardahan-Iğdır derneğinin de bu mozaiğin önemli bir parçası olduğunu ifade etti.

KIZILBOĞA TEŞEKKÜR ETTİ

Kars-Ardahan-Iğdır Çayırova Derneği Başkanı Atilla Kızılboğa ziyarette şunları dile getirdi. ‘’Siyasi partilerin sadece seçim dönemi olmaksızın her zaman dernekleri ve vatandaşı ziyaret etmesi gerekir. Bu bağlamda Saadet Partisi yıllardır her zaman derneğimizi ziyaret ediyor ve bugünde derneğimizi ziyaret ettiniz. Nazik ziyaretiniz için teşekkür eder çalışmalarınızda başarılar dilerim’’ dedi.

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL