“Projelerimizle kapınızı çalacağız”

KOTSİAD’dan, Gebze Belediye Başkanı Büyükgöz’e Ziyaret;   KOTSİAD Gebze Şubesi, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ü makamında ziyaret ederek, dernekle ilgili bilgilendirmede bulundu. Başkan Muhammet Cihad Demirtaş, bu ilk zıyaretin tanışma..

“Projelerimizle kapınızı çalacağız”

KOTSİAD’dan, Gebze Belediye Başkanı Büyükgöz’e Ziyaret;

 

KOTSİAD Gebze Şubesi, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ü makamında ziyaret ederek, dernekle ilgili bilgilendirmede bulundu. Başkan Muhammet Cihad Demirtaş, bu ilk zıyaretin tanışma ve derneği tanıtma maksatlı olduğunu belirterek, “Gebze’ye artı değer katacak projelerimizle kapınızı çalacağız” dedi.

Başkan Büyükgöz, kentin yararını gözeten, büyük çoğunluğun menfaatine olan her türlü çalışmaya desteğe hazır olduklarını belirterek, “KOTSİAD’ın da bu anlamda hazırlayacağı, yeni ve farklı projelere sıcak bakar, destek oluruz” dedi.

ORTAK PAYDA GEBZE’NİN MENFAATLERİ

Kocaeli Tüm Sanayici ve İş İnsanları Derneği (KOTSİAD) Gebze Şubesi, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ü makamında ziyaret ederek, derneğin amaç ve hedeflerini anlattı. Dernek Başkanı Muhammet Cihad Demirtaş, Başkan Yardımcıları Emel Eyüboğlu, Gülistan Toğru, Abdullah Sarıboğa, Genel Sekreter Caner Pesen, AR-GE Sorumlusu Nurettin Kocabey ve Aslan Akdoğan, Burcu Çoban ve Bulut Tezcan’ın da hazır bulunduğu ziyaret, samimi bir ortamda geçti. Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, STK’ların gönüllülük temelinde çalışma yürüttüğünü belirterek, “çıktığınız yolda başarılar diliyorum. Gebze’nin yararına olacak, küçük grupların değil, büyük çoğunlukların yararına olacak her türlü proje ve yeni fikirlere açığız. Bu yönde her türlü destek ve katkımız olur” dedi. Dernek Başkanı Muhammet Cihad Demirtaş, ilk ziyarette derneğe ilişkin bilgiler paylaşırken, “bu ziyaretimiz kendimizi tanıtmak ve sizlerin onayını alarak yola çıkmak amaçlıydı. Bundan sonra ki süreçte, kentimiz, bölgemiz ve ülkemiz adına yapacağımız yeni fikirler ve yeni projelerle kapınızı çalacağız” dedi. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret, hatıra fotoğraf çekimi ile son buldu.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL