“Projeniz varsa birlikte  değerlendirelim”

Esnafımıza sermayesiz ekstra gelir imkanı sağlıyoruz. Göreve geldiği günden bu yana oda üyelerinin sorunları ve çözümleriyle ilgilenen  Gebze  Bakkallar Bayiler Büfeciler Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Secaattin Aydın oda  üyelerinin..

“Projeniz varsa birlikte  değerlendirelim”

Esnafımıza sermayesiz ekstra gelir imkanı sağlıyoruz.

Göreve geldiği günden bu yana oda üyelerinin sorunları ve çözümleriyle ilgilenen  Gebze  Bakkallar Bayiler Büfeciler Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Secaattin Aydın oda  üyelerinin işyerlerine daha fazla müşteri gelmesi için çalışmalar yaptıklarını belirterek  sürekli yeni projelerin peşinde olduklarını belirtti. Yapılan anlaşmayla oda üyesi  işyerlerinin kazançlarının artacağını belirten Aydın “Faturamatik Elektronik Para ve  Ödeme Kurulu A.Ş. ile Odamız arasında üyelerimizin faaliyetlerinin yanı sıra Faturamatik  Temsilcisi olarak müşteri sayılarında artış sağlamak amacıyla işbirliği protokolü  imzalanmıştır. Her iki tarafa da hayırlı olmasını diliyoruz.

Üyelerimiz bu sayede  işyerlerine birden çok kalemi tek seferde eklemiş oldu. Faturamatik tarafından herhangi  bir teminat bedeli alınmadan verilecek bu cihazlar sayesinde oda üyelerimiz elektrik, su,  doğalgaz, internet, dijtal yayın, gsm, telefon ve oyun pini gibi işlermlerin tahsilatını nakit veya kredi kartıyla yapabilecekler. Bu sayede dükkana alışveriş için gelen  müşterilerden ekstra kazanç elde edecekler. Bunun yanında alışverişe gelmeyen ama fatura  ödemek için gelen müşterilerden de alışveriş yapmaları sayesinde ekstra kazanç elde  edebilecekler ve bu sayede ulusal, zincir mağazalara karşı rekabet güçlerini artıracaklar.” dedi. Bayilik veya teminat bedelinin alınmamasının bu sistemin en önemli avantajının  olduğunu belirten Aydın “Faturamatik’le yaptığımız anlaşma emsal olsun. Biz buradan diğer şirketlere sesleniyoruz, siz de gelin üyelerimiz için projeniz varsa birlikte  değerlendirelim” dedi.

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL