Güncel Manşetler Spor

Rahvan Yarışlarına Kocaeli’den Yoğun İlgi

Gölcük Belediyesi ve Geleneksel Spor Dalları Federasyonu işbirliği İle düzenlenen Geleneksel Altın Kemerli Rahvan At Yarışları Gölcük koşusu gerçekleşti. Yarışları izlemek üzere Kocaeli Milletvekilleri İlyas Şeker, Radiye Sezer Katırcıoğlu, Gölcük..

Rahvan Yarışlarına Kocaeli’den Yoğun İlgi

Gölcük Belediyesi ve Geleneksel Spor Dalları Federasyonu işbirliği İle düzenlenen Geleneksel Altın Kemerli Rahvan At Yarışları Gölcük koşusu gerçekleşti.

Yarışları izlemek üzere Kocaeli Milletvekilleri İlyas Şeker, Radiye Sezer Katırcıoğlu, Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Geleneksel Spor Dalları Yönetim Kurulu İcra Kurulu Başkanı Mustafa Küçükmetal,  Kocaeli Gençlik ve Spor  İl Müdürü Muzaffer Çintimar, Gölcük İlçe Jandarma Komutanı Burçak Kırca, Genel Koordinatör Nihat Abiş, Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci, Gölcük Gençlik Hizmetleri İlçe Müdürü Hasan Ceyhan, Gençlik Merkezi Müdürü İsmet Ormancıoğlu ilçe halkı ve çevre illerden gelen vatandaşlar katıldı.

Gölcük Belediyesi Rahvan At Bakım Ve Konaklama Tesisi Koşu pistinde yapılan Rahvan At Yarışları Gölcük Koşusu’na toplam 110 at katıldı. Türkiye’de bir ilk olma özelliği taşıyan, at sahiplerinin ve atların rahatlığı için yapılan Rahvan At Bakım ve Konaklama Tesisi de katılıcımlara tam hizmet vererek yarışlara en iyi şekilde hazırlanmalarına katkı sağladı. Yarışlar Baş, Başaltı, Büyük Orta, Küçük Orta, Dörtlü Taylar, Üçlü Taylar, İthal atlar, olmak üzere 7 dalda yapıldı.

Rahvan At Yarışları’nı izlemeye gelen vatandaşlar ve yarışçılara hitaben bir konuşma yapan Başkan Ellibeş,’ Yarışlara ilgi her geçen sene daha da artıyor. Gösterilen ilgi nedeniyle bizler de bu heyecana ortak olmak ve destek vermek için elimizden gelen gayreti göstereceğiz’ dedi.

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Geleneksel Rahvan At Yarışları’na yurdun dört bir tarafından gelip bizleri yalnız bırakmayan tüm yarış severlere teşekkür ediyorum diyerek konuşmasını tamamladı.

Nefes kesen yarışmalar sonunda dereceye giren atlar;

 BAŞATLAR

  1. Hüsamettin Küçükmetal
  2. Ayvaz Çamdeviren
  3. Süleyman Avcı

BAŞALTI ATLAR

  1. Mustafa Ali Narlı
  2. Adnan Burgaz
  3. Adnan Burgaz

BÜYÜKORTA ATLAR

  1. Şükrü Karnıbüyük
  2. Cengiz Cing
  3. Adnan Burgaz

KÜÇÜKORTA ATLAR

  1. Ömer Özpekcan
  2. Metehan Kölemenoğlu
  3. Zafer Çelik

4’LÜ TAYLAR

  1. Ahmet Alan
  2. Hüsamettin Küçükmetal
  3. Kemal Dinlenmez

3’LÜ TAYLAR

  1. Serhat Erişken
  2. Fatih Alaybey
  3. Metehan Kölemenoğlu
  4. İsmet Yıldırım

İTHAL ATLAR A

  1. Hikmet Baranok
  2. Mehmet Bacıoğlu

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL