Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
“Ramazan ayına ulaşmanın huzurunuzu yaşıyoruz” | Kocaelide Bugün

“Ramazan ayına ulaşmanın huzurunuzu yaşıyoruz”

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler’in Ramazan Ayı Mesajı   “Mübarek üç ayların sonuncusu, özlemle beklediğimiz, oruç ve arınma ayı olan Ramazan ayına bir kez daha sağlıkla ulaşmanın huzurunuzu..

“Ramazan ayına ulaşmanın huzurunuzu yaşıyoruz”

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler’in Ramazan Ayı Mesajı

 Mübarek üç ayların sonuncusu, özlemle beklediğimiz, oruç ve arınma ayı olan Ramazan ayına bir kez daha sağlıkla ulaşmanın huzurunuzu yaşıyoruz.

Özel bir ay olan Ramazan ayı; dargınlıklarımızı unuttuğumuz, kardeşlik duygularımızın pekiştiği ve gelişinde mutluluk duyup gidişinde hüzünlendiğimiz, hayatın telaşından yakalayamadığımız tüm duygularımızı yaşamamız için bir fırsat; içerisinde bin aydan daha hayırlı Kadir Gecesi’ni barındıran, paylaşmayı, dayanışmayı ve gönüllere girmeyi hatırladığımız, manevi olarak sayısız güzelliklerin yaşandığı ve mükafatların sınırsız olarak verildiği bir aydır.

Ramazan ayının ülkemize ve tüm dünyaya sağlık, huzur ve bereket getirmesini temenni eder; sıcak yuvalarımızdaki iftar sofralarında buluştuğumuz nice ramazanlara kavuşmayı dilerim.”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL