Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
“Rektör, Çocuk Üniversitesi’nde Ders Verdi” kilitlendi Rektör, Çocuk Üniversitesi’nde Ders Verdi | Kocaelide Bugün
Eğitim Güncel Manşetler

Rektör, Çocuk Üniversitesi’nde Ders Verdi

Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Haluk Görgün çocuk üniversitesinde ders verdi İstanbul Medeniyet Üniversitesi ve Üsküdar Belediyesi’nin işbirliği ile bir sosyal sorumluluk projesi olarak, Türkiye’de ilk kez YÖK onayı..

Rektör, Çocuk Üniversitesi’nde Ders Verdi

Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Haluk Görgün çocuk üniversitesinde ders verdi

İstanbul Medeniyet Üniversitesi ve Üsküdar Belediyesi’nin işbirliği ile bir sosyal sorumluluk projesi olarak, Türkiye’de ilk kez YÖK onayı alan Üsküdar Çocuk Üniversitesi’nin Prof. Dr. Fuat Sezgin Kampüsüne Gebze Teknik Üniversitesi(GTÜ) Rektörü Prof. Dr. Haluk Görgün konuk oldu. Her yaş gurubundan eğitim gören üstün potansiyelli çocuklara, üniversite ile etkileşim içinde, yaparak, yaşayarak ve eğlenerek öğretmeyi amaçlayan üniversite; bilimsel, sanatsal, sportif ve kültürel alanlarda kariyer yapmış ulusal ve uluslararası rol modelleri öğrencileri ile buluşturuyor.

ÜLKENİN GELECEĞİ ÇOK UMUTLU

Bu kapsamda Rektör Görgün’ de yapılan davet üzerine ‘Ufuk Çizgisi ve Ötesinde Dijital Dönüşüm’ başlıklı sunumu ile öğrencilerle bir araya geldi. Üsküdar Çocuk Üniversitesi Düşünme Araçları ve Yeni Fikirler Kulübü öğrencilerine dünyadaki değişen ekonomi ve bunun getirisi yeni akıllı ürünlerden söz eden Görgün, bu dönüşüm içinde herkese düşen görev ve sorumlulukları vurguladı. Ülkenin geleceği için çok umutlu olduğunu öğrencilerin ilgisi üzerine belirten Görgün, öğrenciler arasında Gebze Teknik Üniversitesinde eğitim almak isteyen öğrencilere de GTÜ’nün akademik potansiyelinden söz etti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL