Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Saadet Çayırova’dan Tebrik Ziyareti | Kocaelide Bugün

Saadet Çayırova’dan Tebrik Ziyareti

Aydemir’den Eniş’e Tebrik Ziyareti   Saadet Partisi Çayırova İlçe Başkanı Sinan Aydemir ve yönetimi CHP Çayırova İlçe Başkanlığı’na seçilen Binali Eniş ve yönetimine tebrik ziyaretinde bulundu. Saadet Partisi Çayırova İlçe..

Saadet Çayırova’dan Tebrik Ziyareti

Aydemir’den Eniş’e Tebrik Ziyareti

 

Saadet Partisi Çayırova İlçe Başkanı Sinan Aydemir ve yönetimi CHP Çayırova İlçe Başkanlığı’na seçilen Binali Eniş ve yönetimine tebrik ziyaretinde bulundu.

Saadet Partisi Çayırova İlçe Başkanı Sinan Aydemir, İlçe Teşkilat Başkanı Fatih Karabulut ile birlikte ilçe yöneticileri Cafer Demirel, Battal Öztürk, Yusuf Abalı, Yusuf Ecevit ve Erdal Durdağ’ın katılımıyla CHP Çayırova İlçe Başkanlığı’nda bir süre önce gerçekleşen olağanüstü kongrede ilçe başkanlığına seçilen Binali Eniş ve yönetimine tebrik ziyaretinde bulundu. Başkan Eniş konuklarını ilçe yöneticilerinin yanı sıra Çayırova Belediyesi Meclis Üyeleri Yılmaz Bilmez ve Muharrem Gökçe ile birlikte ağırladı.

ORTAK ADAYIMIZ OLACAK

 Her iki ilçe başkanı da 2023 genel seçimlerine yönelik değerlendirmede masanın çıkartacağı Cumhurbaşkanı adayının, Cumhurbaşkanı adayları olacağını belirtti. 6’lı masanın Çayırova’daki ilk toplantısı üzerine de görüş alışverişinde bulunulurken SP Çayırova Teşkilat Başkanı Fatih Karabulut söz alıp, “Uzun süredir kongre sürecinizi tamamlamanızı bekliyorduk. Hazırlıklarımız tamam. Çayırova’da ki ilk toplantımıza biz ev sahipliği yapmak istiyoruz” dedi. Binali Eniş konuğuna nezaketinden ötürü teşekkür etti. Henüz gün ve saati açıklanmamış olmakla birlikte ilk toplantıya Saadet Partisi Çayırova’nın ev sahipliği yapmasına kesin olasılık veriliyor.

AYDEMİR; BU GÜCE SAHİBİZ

Ziyarette konuşan Saadet Partisi Çayırova İlçe Başkanı Sinan Aydemir ‘’AKP hükümeti 20 Yıllık iktidarı süresinde liyakatin yerine yandaşlığın yerleşmesiyle bürokrasinin yıkılmasına, adaletin yerine güçlünün hukukunu üstün tutulmasıyla, toplumsal güvenin kaybolmasına ve izlediği yanlış ekonomi politikalarıyla devlet kurumsallığının yerine parti devleti oluşturmasıyla birlikte bugün ki sıkıntılara muhatap kaldık. Bu ülkenin her bakımdan kaynakları mevcut olumsuz gidişatı olumluya çevirecek güce sahiptir. Millet olarak bunu başaracağımıza olan inancımız tamdır’’ dedi. Aydemir, Binali Eniş ve yönetimine yeni görevlerinde başarılar diledi.

ENİŞ; MİLLET İTTİFAKI KAZANACAK

CHP Çayırova İlçe Başkanı Binali Eniş ‘’Çayırova’da ağır ekonomik sorunlar altında geçim sıkıntısı içindeki vatandaşın bir kez daha AKP iktidarına prim tanımayacağına, 2023 seçimlerinde sandıktan Millet İttifakı’nın gerek Çayırova gerekse Türkiye’de kesinlikle birinci parti çıkacağına inanıyorum’’ dedi. CHP Çayırova İlçe Başkanı Binali Eniş, Saadet Partisi heyetine nazik ziyaretleri için teşekkür etti.

 

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL