Saadet Gebze’den ‘Basın İftarı’

Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanlığı Gebze,Darıca,Çayırova ve Dilovası’ndaki yerel basın İftar yemeğinde ağırladı. Saadet Partisi Gebze ilçe başkanı Necati Korkmaz ve ilçe yönetim kurulu üyelerinin ev sahipliğinde yapılan iftar programına..

Saadet Gebze’den ‘Basın İftarı’

Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanlığı Gebze,Darıca,Çayırova ve Dilovası’ndaki yerel basın İftar yemeğinde ağırladı.

Saadet Partisi Gebze ilçe başkanı Necati Korkmaz ve ilçe yönetim kurulu üyelerinin ev sahipliğinde yapılan iftar programına Gebze bölgesinde ki gazetelerin imtiyaz sahipleri,internet medya temsilcileri,basın çalışanları ve Gazeteciler katıldı.

Kocaeli İl Başkanı Nuretin Çelik,Kocaeli Milletvekili adayları Sinan Ejderoğlu,Volkan Gemiksiz ve Fahrettin Taşkaya’nın da katıldığı iftar yemeğine,Kocaeli’de Bugün Gazetesi İmtiyaz Sahibi İbrahim Çamkerten’de iştirak etti.

İlçe Başkanı Necati Korkmaz’ın açılış konuşması ardından İl Başkanı Nurettin Çelik kısa bir gündem değerlendirmesi yaptı.Daha sonra Kocaeli Milletvekili adayı Sinan Ejderoğlu genel seçimlere ilişkin görüşlerini,ülkenin ekonomik durumunu ve Saadet Partisi olarak yapacaklarını aktardı.Karşılıklı soru cevap şeklinde devam eden iftar programı toplu resim çekimiyle sona erdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL