‘Saadet Partisi barajı geçemez olgusu yıkılmıştır’

Saadet Partisi Gebze İlçe Teşkilatı ilçe divanı toplantısını ilçe binasında gerçekleştirdi. Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Necati Korkmaz açılış konuşmasında bizler ülkemizde kutuplaşma siyasetinin yapıldığı kardeşlerin dahi birbirlerine adeta düşmanca..

‘Saadet Partisi barajı geçemez olgusu yıkılmıştır’

Saadet Partisi Gebze İlçe Teşkilatı ilçe divanı toplantısını ilçe binasında gerçekleştirdi.

Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Necati Korkmaz açılış konuşmasında bizler ülkemizde kutuplaşma siyasetinin yapıldığı kardeşlerin dahi birbirlerine adeta düşmanca tavır takındığı bugünlerde siyaset sahnesine çıkarak

“Durun kalabalıklar, bu cadde çıkmaz sokak,

Haykırsam, Kollarımı makas gibi açarak;

Durun, Durun bir dünya iniyor Tepemizden,

Çatırdadılar Geliyorlar karanlık kubbemizden”diyerek herkesi kucaklayıcı, sevgi ve kardeşliğin tesis edilmesi gerektiğini haykıran Bilge Başkan Muhterem Genel Başkanımızın azim gayretini ve dik duruşunun mensuplarıyız.

Birilerin erken seçim dediği fakat bizim baskın seçim diye adlandırdığımız bir seçim sattı mahalline girmiş bulunmaktayız. Onların düşünceleri taktikleri tuzakları ne olursa olsun biz inanıyoruz ki onların tuzakları varsa Allah’ın da tuzağı vardır ve tuzak kuranların en büyüğü Allah’tır diyerek bu seçimlere en kısa sürede hanım kollarımız gençlik kollarımız mahalle yönetimlerimiz ile eksiklerimizi tamamlayıp ve bu seçimin galibi ve kazananı biz olacağız dedi. Kokmaz konuşmasının devamında arkadaşlar birilerine garip gelebilir ama bu seçimin en kilit partisi biziz; yorulanı, mağdur olanı, adalet arayanı, kardeşlik duyguları özleyen bütün seçmenin umudu biziz. Kimi aday gösterirsek gösterelim kendi partilerinden umudu kesmiş olanların ümidi biziz. Toplumun kafasında Saadet Partisi barajı geçemez olgusu yıkılmıştır dolayısıyla bu seçimin en büyük galibi biz olacağız bu duygu ve düşüncelerle zafer inanlarındır ve zafer yakındır diyerek sözlerini bir şiirle tamamladı.

Bu yol bahadırlar ermişler yolu
Kendini davaya vermişler yolu
Şeyh Mevlana Derviş Yunus Köroğlu
Susarsam hakkını helal etmesin

Allah rızasıdır arzum, emelim!
Bu necip milleti ondan severim
Hazreti Muhammed(S.A.V) gerçek rehberim,
Susarsam, hakkını helal etmesin!

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL