Genel Güncel İzmit Manşetler Politika

Saadet Sahaya İndi

SAADET SAHAYA İNDİ Erken seçim açıklandığı andan itibaren kolları sıvayarak çalışmalara başlayan Saadet Partisi,  İl Başkanı Nurettin Çelik, Seçim Karargâh Başkanı Alaattin Çakmak ve milletvekili aday adaylarıyla birlikte çarşı esnafını..

Saadet Sahaya İndi

SAADET SAHAYA İNDİ

Erken seçim açıklandığı andan itibaren kolları sıvayarak çalışmalara başlayan Saadet Partisi,  İl Başkanı Nurettin Çelik, Seçim Karargâh Başkanı Alaattin Çakmak ve milletvekili aday adaylarıyla birlikte çarşı esnafını ziyaret etti. Esnafla bir süre sohbet eden ekibin heyecan ve kararlılığı, yüzlerinden okunuyordu.

DEĞİŞİME AZ KALDI

Erken seçim kararını “Biz bunu bekliyorduk.” diyerek karşılayan Saadet Partililer; bekledikleri değişimin 24 Haziran tarihinde gerçekleşeceğini ifade etmekle kalmıyor, seçimin en büyük sürprizini de Saadet Partisinin yapacağını söylüyorlar. Seçimle alakalı görüşlerini aktaran Saadet Partisi Kocaeli Seçim Karargah Başkanı Alaattin Çakmak: “ 24 Hazirandan sonra hızla normalleşeceğimiz bir sürece dahil olacağız. Ayrıştırıcı sesler kesilecek. Bir ve bütün olarak milletimizle el ele yaşanabilir Türkiye’yi inşa edeceğiz. İktidar partisi büyük bir telaş içerisindedir. Bu telaş çok büyük hayırlara gebedir. Allah’ın izniyle beklenen doğum 24 Haziran’da gerçekleşecektir. Değişime az kaldı.” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL