Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Sağlık Çalışanlarına Psikolojik Destek | Kocaelide Bugün

Sağlık Çalışanlarına Psikolojik Destek

Uşak Üniversitesi Öğrencilerinden Sağlık Çalışanlarına Psikolojik Destek Projesi Bu zorlu pandemi  şartlarında görevleri daha da zorlaşan ailesinde ayrı kalan, göremeyen, iş yükü artan, covid-19 ile iç içe olan, sürekli risk..

Sağlık Çalışanlarına Psikolojik Destek

Uşak Üniversitesi Öğrencilerinden Sağlık Çalışanlarına Psikolojik Destek Projesi

Bu zorlu pandemi  şartlarında görevleri daha da zorlaşan ailesinde ayrı kalan, göremeyen, iş yükü artan, covid-19 ile iç içe olan, sürekli risk altındaki günümüzde tüm bu sıkıntı stres ile iç içe kalan sağlık çalışanları için Uşak Üniversitesi iletişim fakültesi halkla ilişkiler ve reklamcılık fakültesi 4.sınıf öğrencileri İlknur Tepealan, Nurşen Güneş,  Hevin Dip bir sosyal sorumluluk projesi kapsamında sağlık çalışanlarına psikolojik destek vermek ve motive etmek amacı ile Instagram da proje sayfası açarak Gebze’deki sağlık çalışanlarını bir araya getirdi.

Projede gönüllü olarak yer alan Uzman Psikolog Tuba özden tarafından 22.05.2021 cumartesi günü saat 21.00’da Zoom uygulaması üzerinden sağlık çalışanlarına stresle baş etme yolları üzerine seminer etkinliği gerçekleştirildi.

Proje için açılan Intagram hesabından eski Doktor Müzik Öğretmeni Sezer Ortadağ tarafından 23.05.2021 tarihi Pazar günü saat 20.30’da sağlık çalışanları için online konser etkinliği gerçekleştirildi. Etkinlik başında eski bir sağlık çalışanı olarak bu dönemde sağlık çalışanlarının durumları zorlukları ve etkinlik amacına dair kısa konuşmayla etkinlik başlatıldı. Etkinlik sonunda Uşak Üniversitesi öğrencileri İlknur Tepealan, Nurşen güneş,  Hevin Dip canlı yayına teker teker  bağlanarak öncelikle projelerinde yer alan  Uzman Klinik Psikolog Tuba Özden’e konser veren Sezer Ortadağ’a  projelerine verdileri destekten ötürü teşekkür ettiler. Sonrasında projelerine katılan sağlık çalışanlarına teşekkürlerini ilettiler.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL