Sağlık Hizmeti de Veriliyor

172 kişi daha hayata tutundu Yaz sezonuyla Kocaeli sahillerinde görev yapan KOSKEM ekipleri, denize giren vatandaşların güvenliği için canla başla çalışıyor. İtfaiye Daire Başkanlığı AFKOM Şube Müdürlüğü, mavi bayraklı sahiller..

Sağlık Hizmeti de Veriliyor

172 kişi daha hayata tutundu

Yaz sezonuyla Kocaeli sahillerinde görev yapan KOSKEM ekipleri, denize giren vatandaşların güvenliği için canla başla çalışıyor. İtfaiye Daire Başkanlığı AFKOM Şube Müdürlüğü, mavi bayraklı sahiller başta olmak üzere görev alanları belirlenen plajlarda her yıl binlerce insanı boğulmaktan kurtarıyor. Kocaeli Sahilleri Su Kazaları Engelleme Merkezi geçtiğimiz hafta boyunca 172 kişiyi boğulmaktan son anda kurtardı.

default

SAĞLIK HİZMETİ DE VERİLİYOR

Ekipler hafta sonu da dahil olmak üzere sahillerde görev yapıyor. Yoğun geçen haftada Cebeci’de 68, Kovanağzı’nda 13, Kumcağızda 42, Kerpe’de 7, Sarısu’da 5, Seyrek’te 4, Bağırganlı’da 8, Karamürsel’de 12, Darıca’da 6 ve Bayramoğlu’nda 7 kişi olmak üzere toplam 172 vatandaş boğulmaktan son anda kurtarıldı. Kurtarmanın yanı sıra KOSKEM görev bölgelerinde 39 vatandaşa da ambulans birimlerince sağlık hizmeti verdi. KOSKEM ekipleri 15 Haziran’dan bugüne kadar ise 1.618 kişiyi boğulmaktan kurtardı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL