Sağlıkçıların doğada çoşkulu yürüyüşü

Albatros Doğa Sporları ve Dağcılık Kulübü Pandemi döneminde kahramanca çalışmaya devam eden  sağlıkçılar ile Aytepe ile Servetiye arasında 8 km’lik parkurda yürüyüş gerçekleştirdi. Albatros Doğa Sporları ve Dağcılık Kulübü yaptığı..

Sağlıkçıların doğada çoşkulu yürüyüşü

Albatros Doğa Sporları ve Dağcılık Kulübü Pandemi döneminde kahramanca çalışmaya devam eden  sağlıkçılar ile Aytepe ile Servetiye arasında 8 km’lik parkurda yürüyüş gerçekleştirdi.

Albatros Doğa Sporları ve Dağcılık Kulübü yaptığı farkındalık çalışmasını sosyal hesaplarından paylaşarak sağlık çalışanlarımıza teşekkür ve güzel bir anı hediye ettiler.

“Sağlıkçılarımız İle Doğada Geçen Güzel Bir Gün”

Birbirinden değerli sağlık çalışanlarımız ile bugün doğada çok güzel bir gün geçirdik.

Albatros Doğa Sporları ve Dağcılık Kulübü olarak yaklaşık bir ay önce planladığımız faaliyetimizi Gebze Kaymakamımızın özel izni, Gebze Belediyemizin destekleriyle bugün Aytepe ile Servetiye Köyü arasında 8 km’lik bir parkurda yürüyüş yaparak gerçekleştirdik.

Sağlıkçılarımız özellikle Pandemi döneminde herkesin bildiği gibi olağanüstü bir emek harcadı ve harcamaya da devam ediyor.

Bugün Gebze ilçe sağlık müdürümüz ve değerli sağlıkçılarımız ile bu zorlu günlerde küçükte olsa bir hava değişikliği yaptık.

Biz ALDOSK olarak bugün çok ama çok mutlu olduk.

Yeşile, göğe, yağan yağmura, açan güneşe ve bizlerle 8 km’yi büyük bir coşkuyla yürüyüyen sağlık çalışanlarımıza bir kez daha teşekkür ediyoruz.

Bizlere böylesine güzel bir günün yaşanması konusunda desteğini esirgemeyen Gebze Kaymakamımız Sayın Mustafa Güler beyefendiye çok teşekkür ederiz.

Ayrıca ALDOSK olarak böylesine anlamlı bir projeyi hayata geçirdiğimizi duyan Gebze Belediyemiz de etkinliğimizin ulaşımını sağlayarak sağlık çalışanlarının her daim yanında olduğunu bir kez daha göstermiş oldu. Bu vesileyle Gebze Belediye Başkanımız, Sn; Zinnur Büyükgöz’e ayrıca teşekkür ederiz.

İlçe Sağlık Müdürümüz Sayın İlhan Kadıoğlu Bey olmak üzere etkinlikte büyük bir özveri gösteren Halil Beşer bey’e, Gülhan Özçoban hanıma ve etkinliğe katılım sağlayan tüm sağlık çalışanlarımıza ALDOSK olarak bir kez daha teşekkür ve minnetlerimizi sunarız.”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL