Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Sahada dostluk ve kardeşlik rüzgârları esti | Kocaelide Bugün
Güncel Manşetler Spor

Sahada dostluk ve kardeşlik rüzgârları esti

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Uluslararası Öğrenci Birimi’nin organize ettiği Kocaeli Dünya Kupası maçları dostluk ve kardeşlik havasında başladı.  Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Uluslararası Öğrenciler Birimi’nin Kocaeli’ndeki..

Sahada dostluk ve kardeşlik rüzgârları esti
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Uluslararası Öğrenci Birimi’nin organize ettiği Kocaeli Dünya Kupası maçları dostluk ve kardeşlik havasında başladı.
071049_ekran-alintisi
 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Uluslararası Öğrenciler Birimi’nin Kocaeli’ndeki 12 farklı ülkeden öğrencilerin katılımı ile gerçekleştirdiği Kocaeli Dünya Kupası organizasyonu önceki gün Arnavutluk-Somali Maçı ile başladı. 82 ülkeden 1500 öğrencinin bulunduğu Kocaeli’nde öğrenciler çeşitli etkinliklerle birbirleriyle kaynaşıyorlar. Düzenlenen Kocaeli Dünya Kupası organizasyonu ile öğrenciler; spor aktiviteleriyle renk, dil, din, ırk ayrımı olmadan dostluk ve kardeşlik tablosu oluşturuyor.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL