‘Sahada fırtına estiriyoruz’

Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, Seçim Koordinasyon Merkezi’nde ve mahalle irtibat bürolarındaki görevli ekip arkadaşları ile birlik ve beraberlik yemeğinde bir araya geldi.  Şekerpınar’daki Köşk Erzurum Cağ Kebap’ta..

‘Sahada fırtına estiriyoruz’
Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, Seçim Koordinasyon Merkezi’nde ve mahalle irtibat bürolarındaki görevli ekip arkadaşları ile birlik ve beraberlik yemeğinde bir araya geldi. 
Şekerpınar’daki Köşk Erzurum Cağ Kebap’ta gerçekleştirilen yemek organizasyonu coşkulu bir havada geçti. Programa Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır’ın yanı sıra Gebzespor Başkanı İlker Çakır, Seçim Koordinasyon Merkez (SKM) Başkanı Ömer Avcı, mahalle temsilcileri ve çok sayıda gönüllü olarak seçim çalışmalarında yer alan vatandaşlar katıldı.
AVCI: 31 MART AKŞAMI ANAHTARI TESLİM ALACAĞIZ
Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren Seçim Koordinasyon Merkez (SKM) Başkanı Ömer Avcı, “20 Ocak’ta yola çıktık. Bu kısa zamanda böylesi bir manzarayı beklemiyorduk. Allah’a bir kez daha şükrediyorum. Siyasi parti teşkilatlarının bile zorlandığı bir zamanda 20 seçim irtibat büromuzu açarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 31 Mart akşamı anahtarı teslim alacağız” dedi. Birlik ve beraberlik yemeğinde konuşan Gebzespor Başkanı ve Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır’ın eşi İlker Çakır, seçim çalışmalarında gönüllü olarak çalışanlara teşekkür etti.
YOLUMUZA HIZLA DEVAM EDİYORUZ
Koordinasyon Merkezi’nde ve mahalle irtibat bürolarındaki görevli ekip arkadaşları ile birlik ve beraberlik yemeğinde bir araya gelen Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, “Değerli ekip arkadaşlarım, kıymetli meclis üyesi adaylarım hepiniz hoş geldiniz. 20 Ocak’ta büyük bir mitingle yola çıktık. Yolumuza hızlı bir şekilde devam ediyoruz. Sahada fırtına estiriyoruz, bu tempo 31 Mart’a kadar devam edecek” şeklinde konuştu.
31 MART’A KADAR ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ
Çalışmalarından dolayı ekip arkadaşlarına teşekkür eden Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, “Sizlerle birlikte çalıştığım için onurluyum, gururluyum. Bu ekip sonunda başarıyı getirecek. Biz 31 Mart gecesine kadar elimizden geleni yapacağız. Bugüne kadar onurumla gururumla yaşadım. Belediye başkanı olduktan sonra da bu yaşantımı sürdüreceğimden emin olabilirsiniz” ifadelerini kullandı. 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL