Sahil caddeleri ışıl ışıl

SEDAŞ (Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş.) elektrik dağıtım faaliyetleri kapsamında, yaz aylarında nüfus yoğunluğu yaşanan, Sakarya da Karasu, Kocaali ilçe sahilinde, Düzce de Akçakoca, Kocaeli de Kandıra İlçesine ait Cebeci, Kefken,..

Sahil caddeleri ışıl ışıl

SEDAŞ (Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş.) elektrik dağıtım faaliyetleri kapsamında, yaz aylarında nüfus yoğunluğu yaşanan, Sakarya da Karasu, Kocaali ilçe sahilinde, Düzce de Akçakoca, Kocaeli de Kandıra İlçesine ait Cebeci, Kefken, Kerpe beldelerinde, Marmara Denizine sahili olan Gölcük, Başiskele, Karamürsel, Körfez, Derince, İzmit, Darıca, Gebze İlçelerine ait sahil bölgelerinde, anayoldaki aydınlatmaları tek tek elden geçirerek, direklerdeki armatürlerin yanması için 7 gün 24 saat yoğun iş temposuyla çalışmalarını sürdürüyor.

Tedbirler alındı

Yaz aylarında artan elektrik tüketimine karşı hazırlıklarını tamamlayan SEDAŞ, enerjide kesinti yaşanmaması için tüm tedbirleri alırken, sorumluluk bölgesinde, müşteri memnuniyetini artırmaya yönelik çalışmalar yapmaya devam ediyor.  SEDAŞ, vatandaşların mahalle ve sokaklarda güvenle vakit geçirmesi için sokak aydınlatmaları, bakım onarım ve yenileme çalışmalarına devam ediyor.

Her yıl yapılan geniş kapsamlı aydınlatma bakım çalışmalarının haricinde, belirli periyotlarla aydınlatma sistemleri gözden geçirilerek ekonomik ömrünü dolduran ekipmanların değişimi, ekonomik ömrünü doldurmamış olanların ise bakımları SEDAŞ ekiplerince sağlanıyor. SEDAŞ ekipleri aydınlatma şebekesinde oluşan arızalara da hızlıca müdahale ediyor. SEDAŞ ekipleri, elektrik şebekesinde yer alan 400 bin civarındaki aydınlatma direğindeki, tüm armatürlerin eksiksiz olarak yanması için büyük bir mücadele veriyor.

Türkiye’nin önde gelen sanayi gruplarından Akkök Holding ile Avrupa’nın en büyük on lider enerji şirketi arasında yer alan CEZ Group’a ait bir kuruluş olan SEDAŞ, elektrik dağıtım faaliyetleri kapsamında, bölgesindeki abonelere kaliteli ve kesintisiz elektrik dağıtım hizmeti vermeyi hedefleyerek,  okulların tatil  edilmesi ile yaz tatilinin ve Ramazan Bayramı’nın aynı haftaya denk gelecek olmasından dolayı yoğunluk yaşanması beklenen sahil bölgelerinde aydınlatma bakımları dâhil hazırlıkları tüm hızıyla yürütüyor.

Sokak lambalarına özel ekip

Sakarya, Kocaeli, Bolu ve Düzce illerinde, en uzak alanlara kadar kaliteli elektrik dağıtım hizmeti sunmak için geliştirmeler yapan SEDAŞ, sokak aydınlatmaları için özel ekipler oluşturdu. Hizmet bölgesindeki tüm il, ilçe, mahalle ve sokakların aydınlatma donanımlarının bakımını yapmak amacıyla kurulan ekipler periyodik olarak bölgeyi gezerek arızalanmış aydınlatma tesislerinin bakım ve onarımını yapıyor. Ayrıca kontroller sırasında ekonomik ömrünü tamamlamış, arıza yaşanmasına sebep olabilecek nitelikteki sokak aydınlatmaları tespit edilerek önceden müdahale ediliyor.

Tüm İhbarlar değerlendiriliyor

Doğu Marmara bölgesinde bulunan aydınlatma sisteminin düzenli bir şekilde çalışması ve eksiklerinin giderilmesi amacıyla SEDAŞ aydınlatma ekiplerince, gerçekleştirilen planlı bakım ve ihbar üzerine onarım faaliyetleri hiç durmadan sürdürülüyor. SEDAŞ bölgesindeki elektrik kullanıcılarının, aydınlatma ile ilgili arıza, ihbar ve taleplerini; SEDAŞ ALO 186 Çağrı Merkezinden, SEDAŞ Web sitesinde web Chat hattından veya web sayfası şikayet talep ve öneri formlarından, müşteri hizmetleri merkezlerine yapılan yazılı başvurulardan alıyor ve müdahalelerini WFM (Mobil İş Gücü Yönetimi) Projesi ile tabletler üzerinden takip ederek gerçekleştiriyor.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL