“Şakrak Güzel Gelecek” Çocuklarla Buluştu

Çocuk kitabı serisi Şakrak’ın Gebze konulu 4. Kitabı ‘Şakrak Güzel Gelecek’in tanıtıldığı ve tüm 3. sınıf öğrencilerine hediye edildiği programın ev sahibi Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Her şey, siz..

“Şakrak Güzel Gelecek” Çocuklarla Buluştu

Çocuk kitabı serisi Şakrak’ın Gebze konulu 4. Kitabı ‘Şakrak Güzel Gelecek’in tanıtıldığı ve tüm 3. sınıf öğrencilerine hediye edildiği programın ev sahibi Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Her şey, siz değerli çocuklarımız için” dedi.

Şakrak’ın Gebze maceralarının konu edildiği Şakrak Güzel Gelecek Kitabı, görme engelli çocukların da okuyabilmesi için Braille Alfabesi’nde de yazıldı

Yazar Ayşegül Kara Zorlu’nun eseri “Şakrak Güzel Gelecek “ isimli ve Gebze konulu kitabın tanıtımı Gebze Kültür Merkezi’nde  düzenlenen törenle yapıldı. Kitap tanıtım ve dağıtım programına ev sahibi Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Her şey, siz değerli çocuklarımız için” dedi.  Kitap tanıtım programına ev sahibi Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in yanı sıra İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, Belediye Başkan Yardımcısı Sadık Albayrak, kitabın yazarı Ayşegül Kara Zorlu, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Yerli ve milli bir kahraman olan Şakrak’ın maceralarının anlatıldığı kitap serisinin 4.sü olan Şakrak Güzel Gelecek kitabı, Şakrak’ın Gebze’deki maceralarını anlatıyor. Gören Eller Eğitim programından bir çocuğun konu alındığı “Şakrak Güzel Gelecek” kitabı Gebze’deki tüm 3. sınıf öğrencilerine hediye ediliyor.

 

GÖREN ELLER’DEN ÖZEL GÖSTERİ

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Gören Eller” eğitim programına katılan çocuklara onların okuyabilecekleri Braille alfabesi ile yazılmış kitabın yanı sıra ayrıca, hocalarıyla birlikte binebilecekleri çift kişilik bisikletlerden hediye etti. Gören Eller sınıfı öğrencilerinin gerçekleştirdiği dans gösterisi büyük beğeni kazırken, seslendirdikleri şiirle salonda duygusal anlar yaşandı.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL