Sami Çakır, Kandıra’da halkın taleplerini dinledi.

AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır, Kandıra’da halkla birebir sohbet edip istek ve taleplerini dinledi. Esnaf ve vatandaşlar ile sohbet eden Çakır,  27 Ocak Cumartesi günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın..

Sami Çakır, Kandıra’da halkın taleplerini dinledi.

AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır, Kandıra’da halkla birebir sohbet edip istek ve taleplerini dinledi.

Esnaf ve vatandaşlar ile sohbet eden Çakır,  27 Ocak Cumartesi günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirilecek AK Parti İl Gençlik Kolları Kongresine davet etti.

Kocaeli Milletvekili Çakır, Kandıra merkez Türkocağı Caddesinde vatandaşlarla sıcak sohbet ortamlarında bir araya gelerek gündemi değerlendi. Vatandaşlara ve esnafa gündem ile ilgili açıklamalarda bulunan Çakır, Afrin operasyonuyla ilgilide “Türkiye, çevresinde oluşan olayları izleyen bir ülke değil, çevresindeki olaylara etki eden lider bir ülkedir. Dünya Liderimiz Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde birlik ve beraberlik içerisinde bu millet tarihte olduğu gibi bugünde girdiği bu mücadeleden zafer ile dönülecektir.

Ülkemizin refahı, huzuru ve geleceği için çalışan, 27 Ocak Cumartesi günü şehrimize gelecek olan  Sayın Cumhurbaşkanımızı büyük bir çoşkuyla karşılamak ve ona teşekkürlerimizi iletmek için siz değerli halkımızı AK Parti İl Gençlik Kolları Kongremize davet ediyoruz” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL