Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Sanayicilere, iş adamlarına anlamlı çağrı | Kocaelide Bugün

Sanayicilere, iş adamlarına anlamlı çağrı

Muhtardan Sanayicilere Destek Çağrısı Gebze Ulus Mahallesi muhtarı Hüseyin Akın sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, eğitimde gençlerin sıkıntıları olduğunu ve desteklenmeleri gerektiği yönünde sanayicilere çağrıda bulundu. Muhtar Akın  mesajında: “Mart..

Sanayicilere, iş adamlarına anlamlı çağrı

Muhtardan Sanayicilere Destek Çağrısı

Gebze Ulus Mahallesi muhtarı Hüseyin Akın sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, eğitimde gençlerin sıkıntıları olduğunu ve desteklenmeleri gerektiği yönünde sanayicilere çağrıda bulundu.

Muhtar Akın  mesajında: “Mart ayından beri ülkemizi etkisi altına alan Koronavirüs nedeniyle okullarımızda çocuklarımızın eğitiminde yüz yüze eğitimleri askıya alındı. Pandemi nedeniyle eylül ayının ikinci yarısında açılan okullarımızda sağlık bakanlığımızın uyarıları doğrultusunda bazı değişikliklere gidildi ve kimi öğrenciler uzaktan kimileri de yüz yüze eğitime devam etmekte. Maalesef uzaktan eğitime katılan öğrencilerimizin çoğu internet ve bilgisayar eksikliği nedeniyle tam olarak eğitimden faydalanamıyor. Allah razı olsun önceki dönem büyükşehir belediye başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu tarafından binlerce öğrenciye laptop ve tablet dağıtılmıştı. İbrahim başkanımız zengin fakir ayrımı yapmadan böyle güzel bir hizmete öncü olmuştu. Kendilerine hassaten teşekkür ediyorum. İnşallah bu dönem de çocuklarımıza bu hizmetten yararlanmaları için destek verilir. Özellikle Gebze bölgemiz sanayii ile ülkemizde adından söz ettirmiş ve bünyesinde birçok OSB’yi barındırıyor. Sanayicilerimize, iş adamlarımıza bu anlamda çağrımdır. Ramazanda sağ olsunlar birçok sanayicimiz desteklerini esirgemedi. Zekâtlarınızı, yardımlarınızı gelin şimdi de ihtiyaç sahibi yavrularımızın eğitimi için ayıralım. Bir milletin tankı, tüfeğinden ziyade yetişmiş gençleri önemlidir.  İnsan almakla değil, vermekle kazanır. Veren el alan elden üstündür.” diye belirtti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL