Gebze Genel Güncel Manşetler Teknoloji Yaşam

SEDAŞ Gebze Ailesi İftarda Buluştu

SEDAŞ, ayrı bölgelerde yapılan  ramazan iftar yemeği organizasyonları kapsamında bu sefer Gebzedeki çalışanları ile Gebze Eskihisar Old Castle Otel’de buluştu.  SEDAŞ Yönetim Kurulu ve İcra Başkanı Bekir Sami Güven ve..

SEDAŞ Gebze Ailesi İftarda Buluştu

SEDAŞ, ayrı bölgelerde yapılan  ramazan iftar yemeği organizasyonları kapsamında bu sefer Gebzedeki çalışanları ile Gebze Eskihisar Old Castle Otel’de buluştu.  SEDAŞ Yönetim Kurulu ve İcra Başkanı Bekir Sami Güven ve Dağıtım Direktörü Dr.Ersan Şentürk’ün iftar programı süresince çalışanlarla tek tek iletişim kurduğu organizasyon, samimi bir ortamda ve neşe içinde geçti. Güven’in ev sahipliğini yaptığı programa SEDAŞ İcra Başkan Yardımcısı Petr Zachoval ile davetli olarak, TES-İŞ Adapazarı Şube Başkanı İrfan Kabaloğlu, Şube Yöneticisi Fevzi Kurt, İşyeri Baş Temsilcisi Nedim Sancak ile grup müdürleri, departman müdürleri ve yaklaşık 300 çalışan katıldı.

Katılımcılarla yakından ilgilenen Yönetim Kurulu ve İcra Başkanı Bekir Sami Güven katılım sağlayan ve organizasyonda emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ederken, ‘Barış, Sevgi ve Yardımlaşma’ ayı olan Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını diledi. Güven sözlerine şöyle devam etti. “2018 yılını müşteri memnuniyeti yılı ilan ettik. SEDAŞ’ın bölgesindeki kullanıcılara elektriğin sürekliliğini ve kesintisiz verilmesini sağlamak en önemli hedefimiz.  Bu kapsamda özverili çalışmalarınızla hizmet kalitesini artırmaya yönelik performans sergiliyorsunuz. Bu motivasyonunuz azalmasın. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Şimdiden değerli mesai arkadaşlarımın Ramazan Bayramını kutluyor, SEDAŞ Ailesini oluşturan sizlerin daha nice yıllar bayramlara en güzel günlerde ulaşmanızı,  Bayramı aileleriniz, sevdikleriniz,  dost ve arkadaşlarınız ile sağlık ve mutluluk içinde geçirmenizi diliyorum.” dedi. Çalışanlar, Ramazan ayında manevi yönüyle de değer kazanan bu organizasyona katılmak ve bir araya gelmekten, birlik beraberlik içinde olmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirttiler.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL