SEDAŞ,İftar Programlarını Sürdürüyor

SEDAŞ Sakarya, Kocaeli, Bolu ve Düzce ile Gebze de bu yılda geleneksel iftar programlarını çalışanları ile sürdürmeye devam ediyor. SEDAŞ’ın elektrik dağıtım faaliyetlerinde özveri ile çalışan kadroları,  Bolu İlinde düzenlediği..

SEDAŞ,İftar Programlarını Sürdürüyor

SEDAŞ Sakarya, Kocaeli, Bolu ve Düzce ile Gebze de bu yılda geleneksel iftar programlarını çalışanları ile sürdürmeye devam ediyor.

SEDAŞ’ın elektrik dağıtım faaliyetlerinde özveri ile çalışan kadroları,  Bolu İlinde düzenlediği iftar yemeğinde  bir araya geldiler. SEDAŞ yöneticilerinin Bolu ilinde görev yapan çalışanları kapıda karşılaması ile başlayan organizasyon, SEDAŞ Yönetim Kurulu ve İcra Başkanı Bekir Sami Güven’in ve Dağıtım Direktörü Dr.Ersan Şentürk’ün çalışanlar ile tek tek ilgilenmesiyle devam etti. SEDAŞ çalışanları iftar organizasyonunu neşe ve hoş sohbet içinde geçirdiler. Çalışanlar, Ramazan ayında manevi yönüyle de değer kazanan bu organizasyona katılmak ve bir araya gelmekten, birlik beraberlik içinde olmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirttiler.

Geleneksel olarak her yıl Sakarya, Kocaeli, Bolu, Düzce ve Gebze lokasyonlarında SEDAŞ’ın 1700 çalışanı için ayrı ayrı organize ettiği iftar programlarında, çalışanlarıyla bir araya gelen SEDAŞ yöneticileri, Kar Palas Otel de bu yıl ramazan ayının üçüncü iftarını SEDAŞ Ailesi olarak geleneksel bir şekilde bir arada gerçekleştirdi. Güven’in ev sahipliğini yaptığı programa davetli olarak, TES-İŞ Adapazarı Şube Başkanı İrfan Kabaloğlu ve sendika yöneticileri ile SEDAŞ yöneticileri, grup müdürleri, departman müdürleri ve yaklaşık 250 çalışan katıldı. SEDAŞ yöneticilerinin Bolu ilinde görev yapan çalışanları kapıda karşılaması ile başlayan organizasyon, SEDAŞ Yönetim Kurulu ve İcra Başkanı Bekir Sami Güven’in ramazan ayı tebrik mesajı ve çalışanların aileleri ile birlikte Bayramlarını kutlaması  ile devam etti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL