Güncel Manşetler

SEDAŞ’tan Derbent Jandarma Komutanına Ziyaret

Kocaeli, Kartepe, Derbent Jandarma Karakol Komutanı  olarak görevine yeni başlayan  Kıdemli  Başçavuş Koray Çevik, SEDAŞ Kartepe Bölge Sorumlusu Mehmet Emin Altunezen, Bakım Yönetimi Uzmanı Mustafa Demirel, Kartepe Malzeme Ambarı  Sorumlusu..

SEDAŞ’tan Derbent Jandarma Komutanına Ziyaret

Kocaeli, Kartepe, Derbent Jandarma Karakol Komutanı  olarak görevine yeni başlayan  Kıdemli  Başçavuş Koray Çevik, SEDAŞ Kartepe Bölge Sorumlusu Mehmet Emin Altunezen, Bakım Yönetimi Uzmanı Mustafa Demirel, Kartepe Malzeme Ambarı  Sorumlusu Abdulhamit Durmuş ve Şebeke Operasyon Görevlisi Davut Bostancı   tarafından makamında ziyaret edildi. SEDAŞ Kartepe yönetici ve çalışanları, paydaş iletişimi etkinliği ve nezaket ziyareti kapsamında, Karakol Komutanı  Kıdemli  Başçavuş Koray Çevik’e yeni görevinin hayırlı olmasını ve başarılı çalışmalarının devamını dilediler.

SEDAŞ’a teşekkür

Karakol Komutanı  Çevik, kendisinin bu nezaket ziyaretinden ziyadesiyle mutlu olduğunu belirterek, “Özellikle ekiplerinizin karakol bölgesindeki elektrik dağıtım faaliyetine ait çalışmalardan duyduğumuz memnuniyeti belirtmek istiyor, hızlı çözüm sağlamalarından dolayı, SEDAŞ ekipleri ve yöneticilerine teşekkür ediyorum” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL