Seferler 30 dakikada bir olacak

Hat 200 sefer saatlerine güncelleme UlaşımPark, Hat 200’ün sefer saatlerinde güncelleme yapıldığını duyurdu. UlaşımPark,  normalleşme sürecinde yolcuların daha rahat seyahat edebilmeleri için sefer saatlerinde güncelleme yaparak 30 dakikada bir hat..

Seferler 30 dakikada bir olacak

Hat 200 sefer saatlerine güncelleme

UlaşımPark, Hat 200’ün sefer saatlerinde güncelleme yapıldığını duyurdu. UlaşımPark,  normalleşme sürecinde yolcuların daha rahat seyahat edebilmeleri için sefer saatlerinde güncelleme yaparak 30 dakikada bir hat 200 araçlarını hareket ettirecek. Karşılıklı olarak hem İzmit’ten hem de Kartal’dan hareket edecek otobüsler vatandaşların seyahatlerinde sıkışıklığı ve yoğunluğu önleyerek yolculuk yapmalarını sağlayacak.

 

OTOBÜSLER ANLIK OLARAK TAKİP EDİLİYOR

Pandemi sürecinde araçlarında birçok önlemler alıp yazılı ve görsel olarak çeşitli duyurularla yolcuların dikkat etmeleri gerekenler hususundaki konular defaatle vurgulanıyor. Kontrol Merkezi çalışanları tarafından adeta saniye saniye saniye izlenen otobüslerde; yolcu yoğunluğu, ek sefer ihtiyaçları, geçmiş kamera görüntüleri, sürücülerin anlık takibi, yolcu ve sürücü maske kontrolleri yapılıyor.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL