“Şeffaf adil bir yönetim ile tüm ilçelerimize hizmet edeceğiz”

Gebze Bölgesi Kararını Verdi 5 Mart 2022 tarihinde yapılacak Kocaeli Emlakçılar Odası seçimlerinin en güçlü adaylarından Ufuk Turan daha önce Darıca’da yapmış olduğu kalabalık toplantısının ardından  Gebze ve Çayırova daki..

“Şeffaf adil bir yönetim ile tüm ilçelerimize hizmet edeceğiz”

Gebze Bölgesi Kararını Verdi

5 Mart 2022 tarihinde yapılacak Kocaeli Emlakçılar Odası seçimlerinin en güçlü adaylarından Ufuk Turan daha önce Darıca’da yapmış olduğu kalabalık toplantısının ardından  Gebze ve Çayırova daki oda üyeleriyle Gebze Yeni Kent’te bir araya geldi.

Katılımın çok yoğun olduğu Kahvaltılı toplantıda üyelere seslenen Başkan adayı Ufuk Turan mesleğimizin geleceği ve saygınlığını artırmak için mücadele edeceğiz. Gebze bölgesini ihmal eden ve Gebze’ye verdiği şube açma  sözünü tutmayan şu anki mevcut başkana Gebzeli meslektaşlarımızın büyük tepkisinin olduğunu gözlemledik.

Biz üyelerimize tutamayacağımız sözü vermeyeceğiz ve buradan Gebze’nin yanında olduğumu belirterek Gebze Darıca Çayırova ve Dilovasındaki üyelerimizin İzmit merkeze yaklaşık 100 km yolu gidip gelmemeleri için Gebze’ye şube açacağız üyelerimiz bir faaliyet belgesi için İzmit’e gelmek zorunda kalmayacak. Şeffaf adil bir yönetim ile tüm ilçelerimize hizmet edeceğiz. Odanın itibarını ve saygınlığını kamu ve özel kurumlarla yapacağımız iş birlikleriyle, eğitimlerle, üyelerimiz arasındaki portföy paylaşımı ile kazançlarını artıracağımız projelerle yükselteceğiz.

Toplantıya katılanlar arasında şu anki mevcut başkanın 6 kişilik yönetim kurulu üyesinden biri başkan vekili olmak kaydıyla 4 Asil Yönetim Kurulunun Ufuk Turan’ı desteklemesi başkanlık seçimlerinde Ufuk Turan ve yönetiminin şansının yüksek olduğunu öne çıkarıyor. Yoğun sevgi gösterisinin gösterildiği Ufuk Turan ve ekibi toplantıya katılan üyelerle tek tek tokalaşarak herkese teşekkür etti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL