Şehit İlhan Kartal Lisesinden Vefa Proğramı

12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabülünün 102. Yıldönümü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma münasebetiyle geçtiğimiz gün Çayırova Necmettin Erbakan Kültür merkezinde Şehit İlhan Kartal Anadolu Lisesi öğretmenleri ve öğrencileri tarafından düzenlenen..

Şehit İlhan Kartal Lisesinden Vefa Proğramı

12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabülünün 102. Yıldönümü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma münasebetiyle geçtiğimiz gün Çayırova Necmettin Erbakan Kültür merkezinde Şehit İlhan Kartal Anadolu Lisesi öğretmenleri ve öğrencileri tarafından düzenlenen programa Çayırova halkı yoğun ilgi gösterdi.

12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulünün 102. Yıldönümü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Programına Çayırova ilçe Kaymakamı Ahmet Önal,İlçe Emniyet Müdürü Tuncel Aldemir Çayırova Belediye Başkan Vekili Kenan Tuzcu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç, Çayırova nın değerli ilçe parti başkanları , Çayırova belediyesi meclis üyeleri, mahalle muhtarları ve Çayırova halkı katılım sağladılar.

Çanakkale şehitleri için 1 dakikalık Saygı duruşu ile başlayan programda bütün salon hep bir ağızdan İstiklal Marşı’nı haykırarak okudu.

Günün anlam ve önemini belirten konuşmanın ardından milli şair Mehmet Akif Ersoy’un hayatı ve biyografisi video eşliğinde gelen konuklar tarafından büyük bir beğeniyle izlenip alkışlandı. Mehmet Akif Ersoy’un yazdığı şiirler şehit İlhan kartal öğrencileri tarafından heyecanla okundu.

Ortaoyunu gösterisi ve müziklerle devam eden muhteşem program katılanlara ve destek olanlara verilen plaketlerin ve ödül töreninin ardından son buldu.

 

 

 

 

HABER HÜSEYİN MERT

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL