Genel Güncel Manşetler Yaşam

Şehit Oğuzhan Demir’in ailesi Vali Aksoy’u misafir etti.

Vali Hüseyin Aksoy’u,  Suriye’nin El Bab bölgesinde vatani görevini yaparken 2016 yılında şehadet mertebesine eren Şehidimiz Topçu Er Oğuzhan Demir’in ailesi misafir etti. Vali Aksoy’a, Vali Yardımcısı Ahmet Büyükçelik, Gebze Kaymakamı Mustafa Güler,..

Şehit Oğuzhan Demir’in ailesi Vali Aksoy’u misafir etti.
Vali Hüseyin Aksoy’u,  Suriye’nin El Bab bölgesinde vatani görevini yaparken 2016 yılında şehadet mertebesine eren Şehidimiz Topçu Er Oğuzhan Demir’in ailesi misafir etti.
Vali Aksoy’a, Vali Yardımcısı Ahmet Büyükçelik, Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü Bekir Yümnü eşlik etti.
Gaziler camii imamı İsmail Hakkı Bulut’un, şehidimiz için yaptığı duanın ardından Vali Hüseyin Aksoy, ülkemizin birlik ve beraberliği için canlarını seve seve veren ve şahadet mertebesine ulaşan Şehidimiz Topçu Er Oğuzhan Demir’i ve tüm  şehitlerimizi rahmet ve şükran duyguları ile andıklarını belirterek, her zaman şehit ailelerinin yanlarında olduklarını ifade etti.
Şehidimiz Topçu Er Oğuzhan Demir’in ailesi kendilerini yalnız bırakmayan Vali Aksoy’u misafir ettmekten duydukları  memnuniyetlerini  belirttiler ve teşekkür ederek uğurladılar.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL