Genel Güncel Manşetler Yaşam

Şehit yakınları ile gazi ve gazi yakınlarını Vali Aksoy ağırladı.

VALİ AKSOY ŞEHİTLERİMİZİN YAKINLARI, GAZİLERİMİZ VE GAZİ YAKINLARI İLE BİR ARAYA GELDİ. Devlet Övünç Madalyası ve Beratı Tevcih Töreninin ardından    Vali Hüseyin Aksoy ve eşi Hülya Aksoy’un ev sahipliğinde..

Şehit yakınları ile gazi ve gazi yakınlarını Vali Aksoy ağırladı.

VALİ AKSOY ŞEHİTLERİMİZİN YAKINLARI, GAZİLERİMİZ VE GAZİ YAKINLARI İLE BİR ARAYA GELDİ.

Devlet Övünç Madalyası ve Beratı Tevcih Töreninin ardından    Vali Hüseyin Aksoy ve eşi Hülya Aksoy’un ev sahipliğinde Şehitlerimizin yakınları ile gazi ve gazi yakınlarımız onuruna düzenlenen öğle yemeğinde bir araya geldi.
Antikkapı Restaurantta düzenlenen yemeğe; Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, EDOK  Muharebe Hizmet Destek Eğitim ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Kazım Dalkıran, Deniz Hava Üs Komutanı Tuğamiral Berker Emre Tok, Adalet Komisyonu Başkanı Muhittin Paça, Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü, İlçe Kaymakamları, İl Emniyet Müdürü Necati Denizci, İl Jandarma Komutanı Alb. Osman Aslan, daire müdürleri,  şehitlerimizin aileleri, gazilerimiz ve aileleri katıldı.
Yenilen öğle yemeğinin ardından İl Müftüsü Yusuf Doğan   tüm şehitlerimiz için dualar okudu.
Vali Hüseyin Aksoy ve eşi ,  şehitlerimizin yakınları, gazilerimiz ve aileleri ile yakından ilgilenerek, onlarla sohbet ettiler.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL