Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Şehitlerimiz İçin Zeytin Fidanı Diktiler | Kocaelide Bugün
Genel Güncel Manşetler Yaşam

Şehitlerimiz İçin Zeytin Fidanı Diktiler

Körfez’de Afrin’ de gerçekleştirilen sınır ötesi Zeytin Dalı Operasyonu şehitleri için zeytin fidanı dikildi. Körfezliler hafta sonu Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü’nde bir araya geldi. Yürüyüşe; Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Körfez..

Şehitlerimiz İçin Zeytin Fidanı Diktiler

Körfez’de Afrin’ de gerçekleştirilen sınır ötesi Zeytin Dalı Operasyonu şehitleri için zeytin fidanı dikildi.

Körfezliler hafta sonu Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü’nde bir araya geldi. Yürüyüşe; Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ve eşi Bilge Baran, Başkan Yardımcısı Selattin Kabadayıoğlu, meclis üyeleri, muhtarlar, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Hereke Kültür Merkezi önünde başlayan yürüyüş öncesi konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Cennet gibi bir yurdumuz var. Buna göz dikenler oluyor ama onlar da gereken cevabı alıyor” dedi. Isınma hareketli sonrasında yürüyüş, sahil banında devam etti. Oldukça yoğun bir katılımın yer aldığı yürüyüş sonrasında Zeytin Dalı Operasyonu kapsamında şehit olan Mehmetçiklerimiz ve tüm şehitlerimiz için zeytin fidanı dikildi.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL