Şeker’den Erzurum – Bayburt – Gümüşhane Turu

AK Parti Kocaeli Milletvekili, Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı İlyas Şeker, geçtiğimiz hafta AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanlığı’nın çalışmaları kapsamında belediye meclis üyeleri ile belediye çalışmalarını istişare..

Şeker’den Erzurum – Bayburt – Gümüşhane Turu

AK Parti Kocaeli Milletvekili, Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı İlyas Şeker, geçtiğimiz hafta AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanlığı’nın çalışmaları kapsamında belediye meclis üyeleri ile belediye çalışmalarını istişare etmek üzere Erzurum, Bayburt ve Gümüşhane illerinde program yaptı.

ERZURUM ZİYARETİ

Ak Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanlığı Belediye Meclis Üyeleri Eğitim Programı kapsamında geçtiğimiz hafta ziyaret etmiş olduğu illerin ilk durağı olan Erzurum’da AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz, Erzurum Milletvekili Mustafa Ilıcalı, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Belediye Başkanları ve Belediye Meclis Üyeleri ile bir araya geldi.

2018 yılı itibariyle AK Parti Genel Merkezi’nde bir taraftan 2019 seçimlerine yönelik bir vizyon çalışmasının yapıldığını, bir taraftan da Yerel Yönetimler Başkanlığı Bölge Toplantılarının yapıldığını ifade eden Şeker, ‘’AK Parti’nin birer neferi olan bizler hiçbir zaman rehavete kapılmadan çalışmalarımızı titizlikle sürdürmek zorundayız. Burada bulunan her belediye başkanımız, seçimlere girerken vatandaşlarımıza vaatlerde bulundular. Bu vaatlerin yerine getirilip getirilmediğini burada inceleyeceğiz. Belediye başkanlarımızın sahada en büyük yardımcıları olan siz değerli belediye meclis üyelerimiz, 2019 yerel seçimlerine bir yıl kala hiç vakit kaybetmeden sahada yapmış olduğunuz çalışmalarınıza hız vermeli ve vatandaşlarımız ile daha sık bir araya gelmelisiniz.’’ dedi.

BAYBURT ZİYARETİ

Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı İlyas Şeker’in yapmış olduğu ziyaretlerinin ikinci durağı Bayburt ili oldu. Burada AK Parti İl Başkanı Fatih Yumak, Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, ilçe ve belde belediye başkanları, il genel meclis üyeleri ve belediye meclis üyeleri Kocaeli Milletvekili Şeker’in düzenlemiş olduğu istişare ve değerlendirme toplantısında hazır bulundular.

Şu ana kadar Genel Merkez Yerel Yönetimler Bölge Toplantılarının altı tanesinin icra edildiğini ve yapılan bu bölge toplantılarında alınan kararlar ve yapılan çalışmalar ile ilgili belediye meclis üyelerine de bilgi vermeyi ihmal etmeyen Şeker, ‘’Yapmış olduğumuz bölge toplantılarına ilave olarak her ilde ayrı ayrı gerçekleştireceğimiz il genel ve belediye meclis üyeleri istişare toplantılarının şu ana kadar 50 tanesini tamamladık. Genel Merkez olarak yapmış olduğumuz bu eğitim programlarının asıl amacı 2014 yerel seçimlerinde vatandaşlarımıza neler taahhüt ettik, bu vaatlerin yüzde kaçını gerçekleştirdik, neredeyiz ve seçimlere kadar verilmiş olan sözlerin bitirilmesi için nelerin yapılması konusunda samimiyetle bir iç muhasebe yapmaktır. Bu noktada her birimiz üzerimize düşen vazifeleri layıkıyla yapmalıyız.’’ ifadelerini kullandı.

GÜMÜŞHANE ZİYARETİ

   Şeker, geçen hafta yapmış olduğu ziyaretlerin son durağında Gümüşhane ilinde İl Başkanı Celalettin Köse, Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, ilçe ve belde belediye başkanları, il genel meclis üyeleri ve belediye meclis üyeleri ile bir araya geldi.

AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, burada yapmış olduğu istişare ve değerlendirme toplantısında belediye başkanları ve meclis üyelerinin görev ve sorumlulukları üzerine değerlendirmelerde bulunduktan sonra TBMM’nin yasama faaliyetlerine katılmak üzere Başkent’e doğru yola çıktı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL