‘Şimdi Destek Olma Zamanı’

Albatros Doğa Sporları, Gebze Otizm Derneği ve Tiyatro Vizyon Buluştu Tüm dünyanın etkisi altında geçen 1,5 yıllık süreçte bizler de pandemi ile büyük bir mücadele içindeyiz. Bu süreçten çocuklar da..

‘Şimdi Destek Olma Zamanı’

Albatros Doğa Sporları, Gebze Otizm Derneği ve Tiyatro Vizyon Buluştu

Tüm dünyanın etkisi altında geçen 1,5 yıllık süreçte bizler de pandemi ile büyük bir mücadele içindeyiz. Bu süreçten çocuklar da oldukça fazla etkilenmiş durumda. Bazı çocuklarsa daha fazla diyebiliriz.

Tiyatro Vizyon Ekibi’nden aynı zamanda Albatros Doğa Sporları Ve Dağcılık Kulübümüzün Basın Sözcüsü Ayfer AKAY, Gebze Otizm Derneği yönetimini temsilen Kübra KÖSE ve ALDOSK olarak bir araya geldik. Otizmli çocuklara destek olmak adına sosyal sorumluluk projesi yapmaya karar verdik.

Daha güzel yarınlar için daha umutlu gelecek için “Otizmin Farkındayız, Onların Yanındayız” diyoruz. Doğaya olan düşkünlüğümüzün yanında sosyal sorumluluk faaliyetlerinde bulunmakta kulübümüzün felsefelerinden birisidir. O zaman tiyatroyla çocuklara destek olmak isteyenler için buradayız.

24 Ağustos Salı günü saat 11:00’de Minik Arge Ana okulunun bahçesinde çocuk oyunu oynanacaktır. Kapılarını böylesine anlamlı bir proje için açan Minik Arge’nin yöneticilerine teşekkür ederiz. Almış olduğunuz her hatıra bileti ile otizmli çocuklara destek olmuş olacaksınız. 1 adet “Hatıra Bileti” 20 liradır. Desteklerinizi bekliyoruz. #otizminfarkındayızonlarınyanındayız

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL