Gebze Genel Güncel Manşetler Politika Yaşam

‘Sıralı Dosyalar Geliyor’

Gebze Saadet, belediye başkanını radarına aldı:   Gebze Saadet Partisi Teşkilatı, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün yerine getirmediği vaatlerini gündemine aldı. SIRALI DOSYALAR GELİYOR Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa..

‘Sıralı Dosyalar Geliyor’

Gebze Saadet, belediye başkanını radarına aldı:

 

Gebze Saadet Partisi Teşkilatı, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün yerine getirmediği vaatlerini gündemine aldı.

SIRALI DOSYALAR GELİYOR

Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel, Belediye Başkanı Büyükgöz’ün yerine getirmediği vaatlerini sırasıyla gündeme taşıyacağını açıkladı.

AKP’li belediye yönetimini radarına alan Başkan Türel, Zinnur Büyükgöz’ün akıllı duraklar ve akıllı ulaşım sistemiyle trafiğin rahatlayacağı vaadini hatırlatarak mevcut belediye yönetiminin üç buçuk yıllık görev süresinin sonunda söz konusu sistemlerin Gebze’ye kazandırılmadığını kaydetti.

“VAATLERİNİ YERİNE GETİRMEYEN BAŞKAN’ OLMAYIN”

Başkan Türel şu açıklamayı yaptı:

“Belediye Başkanı göreve geleli üç buçuk yıl oldu. Gebze’de gözle görülür bir değişim olmadığı gibi Gebze’nin şehir bilinci konusunda bir mesafe almadığını görüyoruz. Alt ve üst yapı konusunda köhne görüntüye sahip şehirle karşı karşıyayız. Örneğin Gebze’deki toplu taşıma duraklarına bakıyoruz, sanki 20 yıl öncesinden kalma. Akıllı duraklar hâlâ hayata geçmedi. Otobüslerin duraklarda güvenli yolcu alıp ve indirme sorunu durakların büyük bir çoğunluğunda devam ediyor. Özellikle Gebze Merkez Mezarlığı lokasyonundan tutunda birçok mahallemizde duraklarda hem otobüslerin giriş yapacağı cep yok, hem de bu durum trafikte oluşturmaktadır. Ayrıca yolcuların güvenli bir şekilde inip ve binmesini zorlaştırdığı göze çarpıyor. Tabi sadece burası değil şehrin birçok noktasında yanı sorun devam ediyor. Yine akıllı ulaşımla hem trafiğin rahatlayacağı ifade edilmişti. Mevcut Belediye Başkanı bu konuda da vaat etmesine rağmen henüz bir adım atmadı.”

“GEBZE’DE ZAMAN KAYIPLARI ARTTI”

Öte yandan Başkan Türel, toplu taşımalardaki zaman kayıplarını da gündemine aldı.

Normal şartlarda yolcuların 10 dakikada evine ulaşacağı mesafeyi Gebze’yi tavaf ederek 30 dakikayı bulan bir zaman kaybı yaşanmakta olduğunu dile getiren Türel, “Gebze’deki vatandaşlarımızın önemli sorunu şehir için seyahatlerde yaşanan zaman kayıplarıdır. 10 dakikalık mesafeyi 30 dakikada hatta daha fazla bir zamanda giden hemşerilerimizle karşılaşıyoruz. Bu şehirde doğmuş biri olarak ulaşımda plansız ve sorunlara cevap vermeyen bir yöntemle karşı karşıyayız. Bunun sorumlusu da 20 yıldır bu şehir yöneten AKP zihniyeti ve bugünkü mevcut başkandır. Zinnur Büyükgöz’e vaatlerini yerine yetirmesi için bir buçuk yılının kaldığını hatırlatıyoruz”.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL