Siyaset ve İş Dünyasını Buluşturan Düğün

Beyza ile Kağan’ın en mutlu günleri Beyza ile Kağan’ın en mutlu günlerinde aile büyükleri, iş dünyasının tanınmış isimleri, arkadaşları ve siyasetçiler onları yalnız bırakmadı. Gelecek Partisi Kocaeli İl Yöneticisi Kağan..

Siyaset ve İş Dünyasını Buluşturan Düğün

Beyza ile Kağan’ın en mutlu günleri

Beyza ile Kağan’ın en mutlu günlerinde aile büyükleri, iş dünyasının tanınmış isimleri, arkadaşları ve siyasetçiler onları yalnız bırakmadı.

Gelecek Partisi Kocaeli İl Yöneticisi Kağan Demirci ile Dr. Beyza Nur Yeşil görkemli bir düğünle dünya evine girdiler.

Çayırova Naim Süleymanoğlu kültür merkezinde yapılan düğün nikah merasimi ile başladı.

Yeşil ve Demirci ailelerinin bu mutlu günlerinde pek çok siyasetçi ve iş insanları anı yaşarken yanlarında olarak tebrikte bulundular.

Çiftlerin şahitliklerini Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Gebze MÜSİAD Başkanı Serkan Beyaz, Önceki dönem Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, Ak Parti Çayırova ilçe başkanı Servet Günay, Ziraat katılım Genel Müdür Yardımcısı Temel Tayyar Yeşil, Çayırova Belediye Başkan Yardımcısı Salih Palaz, Gelecek Partisi Genel MerkezYöneticisi Zehra Karakaş yaptığı nikahı Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı kıydı.

Nikah merasiminin ardından evlilik cüzdanını Zinnur Büyükgöz takdim etti.
Nikahın tamamlanması ve imzaların atılmasının ardından nikahı kıyan Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı, biz Tuzla belediyemizde diyoruz ki; bir evliliğin yarısı kadındır ve diğer yarısını yetiştiren anneler de kadındır. Bu sebepten evlilik cüzdanını evin kadınına veriyoruz. Fakat bu bölgede Gebze Belediye Başkanı sn. Zinnur Büyükgöz başkanım var diyerek evlilik cüzdanlarını takdim etmek üzere Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz e verdi.

Büyükgöz; her iki aileyi de tebrik ederek namus ve iffeti temsil eden eşlerden kadındır. Evliliğin de namusu ve iffetini temsil eden evlilik cüzdanını kadının alıp koruyup sahip çıkması uygundur diyerek, gelin hanıma evlilik cüzdanını takdim etti.
Nikahın ardından çiftlerin yakınları doya doya eğlenerek günün tadını doyasıya çıkardılar.

Gebze Tv ve Kocaelide Bugün ailesi olarak bizde  genç çiftimize ömür boyu mutluluklar dileriz.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL