Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
“Siz kendi belediyelerinize bakın” | Kocaelide Bugün

“Siz kendi belediyelerinize bakın”

Hürriyet: Biz sizin gibi birilerine değil, esnafa bölüştürüyoruz  AKP’li sıralara “Siz yanlış yapıyorsunuz, biz doğru” diyerek seslenen İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, “Borçtan, şovdan, fuzuli harcamadan bahsedecekseniz kendi..

“Siz kendi belediyelerinize bakın”

Hürriyet: Biz sizin gibi birilerine değil, esnafa bölüştürüyoruz 

AKP’li sıralara “Siz yanlış yapıyorsunuz, biz doğru” diyerek seslenen İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, “Borçtan, şovdan, fuzuli harcamadan bahsedecekseniz kendi belediyelerinize bakın. Yanlışı siz yapıyorsunuz, doğruyu biz. Sanki biz yolsuzluk yapmışız gibi anlatıyorsunuz. Bize çamur atmayın” dedi 

Denetim komisyonu raporuna atıkta bulunarak eleştiride bulunan AKP’li meclis üyelerine kendi belediyelerinin harcamalarını örnekleyerek yanıt veren İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet şu sözleri kaydetti: “Borçtan, şovdan, fuzuli harcamalardan bahsettiniz. Kusura bakmayın ama biz sizin gibi yapmadık. Siz ne yapıyorsanız biz onu yapmıyoruz. Pandemi sürecinde öngörülmeyen durumlardan ve hızlı hareket etmemiz gerektiğinden dolayı doğrudan temin harcamalarımızı dilinize doladınız. Siz kendi belediyelerinize bakın.

 KENDİ BELEDİYELERİNİZE BAKIN 

Şu anda Gölcük Belediyesi söz konusu kalemde bütçesini yüzde 30 aşmış. Biz sadece yüzde 2 aşmışız. Darıca Belediyesi’nin özel kalem bütçesi 5,5 milyon ve bunun 2,5 milyonu personel gideri. Kalanı mal ve hizmet alımı. Söylemeye çalıştığınız şey kendi belediyelerinizde gerçekleşmiş, biz de gerçekleşmemiş. Bunun Kendi belediyelerinizle uğraşın. 10 yılda 1 milyarlık bütçenin 96 milyonu yerine 167 milyonunu doğrudan teminle kullanmışsınız. Kendi belediyeleriniz hamuduyla götürürken bizimle uğraşmayın. Yanlışı siz yapıyorsunuz, doğruyu ise biz. Sanki yolsuzluk yapmışız gibi anlatıyorsunuz. Buyrun karşılaştıralım. İşte sizin karneniz. Çakmış durumdasınız.

ÇAMURUNUZ SİZE BULAŞSIN 

Karnelerinizi bloke etmek için biz yapıyormuşuz gibi aktarmaya çalışıyorsunuz. Mali disiplin, şeffaflık, adalet ve adil bölüşüm konusunda sizin yapmadıklarını yapıyoruz; esnaf kazanıyor, insanımız kazanıyor. Sizin gibi birilerine doğrudan böle böle yapmıyoruz. Önce geçmişinize bakın ondan sonra laf söyleyin.  Son olarak faaliyet raporumuz imkansızlıklara, pandemiye rağmen somut işlerdir. Bunların nasıl kamu tasarruflarıyla oluşturulduğu da ortada. Sizin gibi bolluk içinde değilken yapıyoruz. Buna rağmen atacak çamurunuz varsa o çamur size bulaşsın” sözlerini kaydetti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL