“Sorunları 20 yıldır çözemediniz”

Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Başkan Yardımcısı ve Tanıtım Birim  Başkanı  Yaşar Birgül yazılı bir açıklama yaptı. Büyükşehir olma yolunda daha iyi ve hızlı hizmet almak tüm Gebzelilerin hakkıdır. Birgül..

“Sorunları 20 yıldır çözemediniz”

Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Başkan Yardımcısı ve Tanıtım Birim  Başkanı  Yaşar Birgül yazılı bir açıklama yaptı.

Büyükşehir olma yolunda daha iyi ve hızlı hizmet almak tüm Gebzelilerin hakkıdır.

Birgül açıklamasında “Gebze’nin öncelikli sorunları arasında altyapı üst yapı, çevre kirliliği sosyal faaliyet alan eksikliği geliyor. Dokuz organize sanayi ve birçok kooperatif, Küçük ölçekli sanayi sitelerinin olduğu Gebze ilçemizde tam teşekküllü yanık ünitesi hastanesi ve mikro cerrahi hastanelerinin olması gerekmektedir.

Deprem bölgesi olan Gebze’mizde daha önce de belirttiğimiz gibi en az üç deprem toplanma bölgesi ve deprem simülasyon merkezine çok acil bir şekilde kurulması lazım.

Gebze Belediyesi sosyal tesisleri mahallelerimizde açılmalıdır. Özellikle Eskihisar Şehir Parkı Sosyal Tesisleri Belediye bünyesine dâhil edilip halkımızın hizmetine sunulmalı.

Gebze şehirleşme noktasında yapılan metro inşaatı ile birlikte bir bölgeye ulaşım kolaylığı sağlanırken Metro çalışmasında Gebze tek taraflı Metro’ya kavuşuyor. Beylikbağı bölgesi,Tatlıkuyu, Arapçeşme, Sultan Orhan ve Kirazpınar Mahalleleri yok sayılıyor. Böylece Gebze’mizi bir yana sıkıştırma projesi gibi metro projesi üretiliyor metro veya tramvay hattı mutlaka Gebze’nin diğer bölgesi olan Tatlıkuyu, Arapçeşme, Sultan Orhan ve Kirazpınar bölgesine ulaşması gerekmektedir.

Askeri Kışlamıza deprem toplanma bölgesi ile birlikte söz verilen Millet Bahçesi ve Amatör spor kulüplerinin yaralanacağı sportif alanların biran önce yapılması gerekmektedir.

TOKİ ve Emlak Konutun proje alanı ilan ettiği ve uyguladığı yer olan Kirazpınar Mahallesi bir çok belediye hizmetlerinden mahrum bırakılmaktadır.  Kirazpınar Mahallesindeki hafriyat döküm sahaları kapatılmalıdır. Taş Ocağının faaliyetlerine son verilmelidir.

Tüm Gebze bölgesinde Altyapı çalışmaları tekraren gözden geçirilmelidir. İSU su boru hatlarını biran önce yenilemelidir.

İstanbul Büyükşehir Belediye’sinin su kesintisiyle dalga geçenlerin Gebze’nin bu sorunla çok sık karşılaştığını unutmaması gerekmekte ve gerekli tedbirleri hızlı bir şekilde ele almalıdır.

Büyükşehir olma yolunda daha iyi ve hızlı hizmet almak tüm Gebzelilerin hakkıdır. Yukarıda belirtiğimiz sorunları 20 yıldır çözemediniz. Bunun için diyoruz ki Refah ile yaptık Yeniden Refah ile biz yaparız.

Gebze İçin Biz Varız.”

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL