Genel Güncel Manşetler Spor

Spor Akademilerinde Hedef: 10 Bin Öğrenci

Spor akademilerinde basketbol ve voleybol eğitimi gören öğrencilere top dağıtım töreninde konuşan Başkan İsmail Baran, “Hedefimiz, 4 bin olan akademideki sporcu sayımızı 10 bine yükseltmek” dedi. Körfez Belediyesi Spor Akademileri’nde..

Spor Akademilerinde Hedef: 10 Bin Öğrenci

Spor akademilerinde basketbol ve voleybol eğitimi gören öğrencilere top dağıtım töreninde konuşan Başkan İsmail Baran, “Hedefimiz, 4 bin olan akademideki sporcu sayımızı 10 bine yükseltmek” dedi.

Körfez Belediyesi Spor Akademileri’nde basketbol ve voleybol eğitimi gören öğrenciler için madalya töreni düzenlenirken, öğrencilere hediye olarak da top hediye edildi. Petkim Ortaokulu’nun Spor Salonu’nda gerçekleştirilen törene; Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Başkan Yardımcısı İsa Taş, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Okutan, Körfez Belediyesi Spor Danışmanı Metin Özkan, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mücahit Bulut, eğitmenler ve öğrenciler katıldı.

30 Milyon Liralık Yatırım

Madalya ve top dağıtım töreni öncesinde öğrencilere seslenen Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, spora verilen desteğin aralıksız devam edeceğini belirterek, “İlçemizde hayata geçeceğimiz spor komplekslerinin projelerini tamamladık. 2018 yılında da hepsinin yapımına başlayacağız. Maliyeti yaklaşık 30 milyon lira. Bu sadece spor tesislerimiz için yapılacak yatırım” ifadelerini kullandı.

Anneler de Spora

Körfez Spor Akademilerinde şu an 4 bin öğrencinin spor eğitimi aldığını belirten Başkan İsmail Baran, “Spor komplekslerimizin tamamlanması ile birlikte hedefimiz 2 yıl içerisinde 4 bin olan öğrenci sayısını 10 bine çıkarmak. Tabi spor akademilerimiz sadece çocuklarımıza hizmet vermiyor. ‘Haydi Anneler Spora’ projesi kapsamında ‘çocuklar okula, anneler spora’ diyerek 6 noktada kadınlarımız için spor eğitimleri veriyoruz” ifadelerini kullandı.

Öğrenciler Mutlu Oldu

Yapılan konuşmaların ardından voleybol ve basketbol branşlarında başarı gösteren öğrencilerin tamamına madalyaları takdim edildi. Ayrıca öğrencilere başarılarından dolayı Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran tarafından basketbol ve voleybol topu hediye edildi. Öğrencilerin heyecanı ve mutluluğu görülmeye değerdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL