Startı Fatma Başkan verdi

İzmit sokaklarında bambaşka bir Gençlik Bayramı!  İzmit Belediyesinin öncülüğünde bir araya gelen bisiklet ve motosiklet tutkunları, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı şehir içerisinde düzenlenen ve renkli görüntülere..

Startı Fatma Başkan verdi

İzmit sokaklarında bambaşka bir Gençlik Bayramı!

 İzmit Belediyesinin öncülüğünde bir araya gelen bisiklet ve motosiklet tutkunları, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı şehir içerisinde düzenlenen ve renkli görüntülere sahne olan kortejle kutladı

Sabah saatlerinden itibaren düzenlediği konvoy, konser ve etkinliklerle 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı coşkuyla kutlayan İzmit Belediyesi, günün son bölümünde de bisiklet ve motosiklet tutkunlarını bir araya getirdi. Hells Angels, Ottomans, Türk Chopper, KMK ve KOMOTO gruplarından çok sayıda motosikletlerinin ve bisikletçilerin bir araya geldiği organizasyonla düzenlenen kortej, şehrin bir ucundan diğerine dolaşarak vatandaşları selamladı.

19 MAYIS’A RENK KATTILAR

Vatandaşların 19 Mayıs coşkusunu doyasıya yaşamasını sağlamak adına düzenlenen organizasyonların mimarı olan İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’in bayram kutlaması sonrası verdiği startla Kültür Tepesi’nden hareket eden kortej, 17 farklı güzergahı dolaşarak İzmit Belediyesi önünde etkinliği tamamladı. Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan bisiklet ve motosiklet korteji, 19 Mayıs kutlamalarına ayrı bir renk kattı.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL