Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Şükür, Vali Yavuz’u makamında ziyaret etti | Kocaelide Bugün

Şükür, Vali Yavuz’u makamında ziyaret etti

Tarihçi Rıdvan Şükür, Kocaeli valisini ziyaret etti  Tarihçi Rıdvan Şükür,  Kocaeli valisi Seddar Yavuz’u makamında ziyareti sırasında kitaplarını imzaladı.   Valilik makamında Tarihçi Şükür’ü kabul eden Kocaeli valisi Seddar Yavuz, görüşme sırasında..

Şükür, Vali Yavuz’u makamında ziyaret etti

Tarihçi Rıdvan Şükür, Kocaeli valisini ziyaret etti 

Tarihçi Rıdvan Şükür,  Kocaeli valisi Seddar Yavuz’u makamında ziyareti sırasında kitaplarını imzaladı. 

 Valilik makamında Tarihçi Şükür’ü kabul eden Kocaeli valisi Seddar Yavuz, görüşme sırasında kitap konuları hakkında Şükür’den bilgi aldı.   

Kocaeli tarihi ile ilgili Yayınlanmış dört kitabı bulunan tarihçi Rıdvan Şükür, amacının doğduğu ve yaşadığı şehrin kültürüne katkı sunmak olduğunu söyledi. Tarihe ve kültüre önem veren Kocaeli Valisi tarafından kabul edildiği için kendilerine teşekkür ettiğini belirtti. Şehir kültürü ile gazetelerde yazılar kaleme alan şükür, pandemi sürecinde ara verdiği ultra maratonlara ve koşulara tekrar başlamayı hedeflediğini de söyledi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL