Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Şükür'den Taşdelen'e hayırlı olsun ziyareti | Kocaelide Bugün

Şükür’den Taşdelen’e hayırlı olsun ziyareti

Tarihçi Şükür, Kocaeli il kültür ve Turizm müdürünü ziyaret etti. Tarihçi Rıdvan Şükür, göreve yeni başlayan Kocaeli il Kültür ve Turizm müdürü Fatih Taşdelen’i makamında ziyaret ederek başarılar diledi. İl..

Şükür’den Taşdelen’e hayırlı olsun ziyareti
Tarihçi Şükür, Kocaeli il kültür ve Turizm müdürünü ziyaret etti.

Tarihçi Rıdvan Şükür, göreve yeni başlayan Kocaeli il Kültür ve Turizm müdürü Fatih Taşdelen’i makamında ziyaret ederek başarılar diledi.

İl kültür müdürü Fatih Taşdelen’in yeni projelerinin heyecan verici olduğunu belirten Şükür, özellikle kütüphaneler konusundaki düşüncelerinin kendisini etkilediğini ifade etti. Kütüphanelerin öğrencilerin eğitim ve öğretiminde önemli bir yeri olduğunu söyleyen spor adamı ve tarihçi Şükür, İzmit’te geçen lise yıllarında İzmit halk kütüphanesine sık sık uğradığını, o günlerde gördüğü kalabalıkları tekrar buralarda görmeyi arzuladığını ifade etti.

Kocaeli il kültür ve turizm müdürü Fatih Taşdelen ile odasında görüşen Şükür, yakın zamanda çıkmış olan Çayırova Teknik bahçıvanlık okulu kitabını imzalayarak İl kültür müdürüne hediye etti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL