Sülüklü Göl’den Albatros Geçti

Albatros Doğa Sporları ve Dağcılık Kulübü bayram sonrası kaldığı yerden doğa yürüyüşlerine devam ediyor. 5 Haziran cumartesi günü 57 kişilik ekiple Bolu/ Mudurnu’ya  bağlı Akyokuş Köyü’nden başlayan 19 Km’lik parkurlarını..

Sülüklü Göl’den Albatros Geçti

Albatros Doğa Sporları ve Dağcılık Kulübü bayram sonrası kaldığı yerden doğa yürüyüşlerine devam ediyor.

5 Haziran cumartesi günü 57 kişilik ekiple Bolu/ Mudurnu’ya  bağlı Akyokuş Köyü’nden başlayan 19 Km’lik parkurlarını başarıyla tamamladılar.

Yürüyüşlerine Akyokuş Köyü’nden başlayan Aldosk ekibi küçük, ortanca göllerin ardından Sülüklü Göl’e vararak toplamda 30 bin adım atmıştır.

Etkinliğe dair açıklamalarda bulunan kulübün basın sözcüsü Ayfer Akay, “Etkinliğimiz pandemi kısıtlamalarının olmuş olduğu dönemde olmasına rağmen oldukça fazla doğasever tarafından rağbet görmüştür.  Böylesine güzel ve orta zorluk olan parkurda havanın da güneşle göz kırparak bizlere eşlik etmesi epey kıymetli oldu. Gebze’de yeni kurulan kulüp olmamıza rağmen Sakarya ve İstanbul’dan da etkinliğimize katılan doğaseverlerle birlikte maviyle yeşilin buluştuğu yerde hep birlikte eğlenceli anıları heybemize doldurduk. Ayrıca Sülüklü Göl etkinliğimizde bizlere eşlik edenler arasında Gebze Otizm Derneği yetkilileri de vardı. ALDOSK olarak bilgilendirmeleri için teşekkür ederiz. Elimizden gelebildiği kadarıyla farkındalık yaratabilmişsek ne mutlu bizlere. Ve son olarak her zaman dediğimiz gibi ‘Doğayı bekçi değil, sevgi korur’ “Dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL