Eğitim Genel Güncel Manşetler Yaşam

Suriyeli çocukların eğitime kazandırılması toplantısı yapıldı

Kaymakam Alkan, İlçede bulunan Suriyeli çocukların eğitime kazandırılmasına yönelik toplantı düzenledi. Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan, İlçede bulunan Suriyeli çocukların eğitime kazandırılmasına yönelik toplantı düzenledi. İlçe Kaymakamı Mustafa Asım Alkan..

Suriyeli çocukların eğitime kazandırılması toplantısı yapıldı

Kaymakam Alkan, İlçede bulunan Suriyeli çocukların eğitime kazandırılmasına yönelik toplantı düzenledi.

Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan, İlçede bulunan Suriyeli çocukların eğitime kazandırılmasına yönelik toplantı düzenledi.

İlçe Kaymakamı Mustafa Asım Alkan başkanlığında Şehit İlimdar Atasoy İmam Hatip  Lisesinde, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Balay, İlçe Mahalle Muhtarları, Rehber Öğretmenlerle düzenlenen toplantıda, Dilovası’nda yaşayan Suriyeli vatandaşların tespiti ve eğitim  çağında olan çocukların eğitime kazandırılması amacıyla İhtiyaçlarının tespit edilerek, verilecek hizmetlerin belirlenmesi ve ilgili kurumlar ile işbirliği içerisinde yürütülecek çalışmaların planlaması yapıldı.

İlçe Kaymakamı Mustafa Asım Alkan konunun hassasiyetine dikkat çekerek, gerekli çalışmaların bir an önce yapılması ve uygulanması talimatını verdi.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL