Gebze Genel Güncel Manşetler Surmanset

Tapu ve Kadastro Teşkilatının 171. Kuruluş Yılı

TAPU VE KADASTRO 171. KURULUŞ YILINI KUTLUYOR… Tapu ve Kadastro Teşkilatının 171. Kuruluş Yıldönümü münasebetiyle Gebze Tapu Müdürü Talip Kutluay ve müdürlük çalışanları Kaymakam Mustafa Güleri ziyaret etti.                    Gebze..

Tapu ve Kadastro Teşkilatının 171. Kuruluş Yılı

TAPU VE KADASTRO 171. KURULUŞ YILINI KUTLUYOR…

Tapu ve Kadastro Teşkilatının 171. Kuruluş Yıldönümü münasebetiyle Gebze Tapu Müdürü Talip Kutluay ve müdürlük çalışanları Kaymakam Mustafa Güleri ziyaret etti.
                   Gebze Tapu Müdürü Talip Kutluay ilçe müdürlüğünün yapmış olduğu çalışmalar hakkında Kaymakam Güler’e bilgi verdi. Kaymakam Mustafa Güler “Tapu ve Kadastro son yıllarda teknolojinin de yardımıyla çalışmalarında büyük ilerlemeler kaydetti. Tapu müdürlükleri hem ilçemizde hemde ülke genelinde daha hızlı, etkin ve doğru çalışmalar yürütüyor. Dijital veri tabanına kaydedilen bilgilere ulaşmak ve gerektiğinde bunları kullanmak dahada kolaylaştı.
E-devlet uygulaması ile vatandaşlarımız bürokratik süreçte zaman kaybetmeden evlerinde ve ofislerinde kendileriyle ilgili bilgilere ulaşmalarının önü açıldı. Önümüzdeki yıllarda bu süreçte büyük kolaylıklar gerçekleştirilecek ve tapu kaydı bilgisine ulaşmak dahada kolaylaşacaktır.  Tapu, gayrimenkul mallarımızın kimlik belgesi olması sebebiyle oldukça önemli belgedir. İlçe müdürümüze ile personellerimize yapmış oldukları ziyaretten ve yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür ediyor, Tapu ve Kadastro Teşkilatının 171. kuruluş yıldönümünü kutluyorum.” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL