Tarhan: “Emek, Bizim İçin En Yüce Değerdir”

Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak tüm emekçilerin bayramını kutladı. Özellikle emeğin, emekçilerin büyük sıkıntılar çektiği bu dönemde; 1..

Tarhan: “Emek, Bizim İçin En Yüce Değerdir”

Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak tüm emekçilerin bayramını kutladı.

Özellikle emeğin, emekçilerin büyük sıkıntılar çektiği bu dönemde; 1 Mayıs İşçi Bayramı’nı daha da güçlü bir sesle, birlik ve beraberlik içinde kutlamanın önemine dikkat çeken Tarhan “Emeği, örgütlülüğü, demokrasiyi, özgürlüğü, bağımsızlığı savunan emekçilerimizin haklarına karşı yoğun bir saldırı yaşanıyor. Emekçilerin, temel hak ve özgürlüklerinin yok edildiği, işkolu ya da hukuki statülerine göre, inançlarına, etnik kökenlerine, siyasi görüşlerine göre bölünmeye çalışıldığı bir süreçten geçiyoruz ”dedi.

CHP Emekçinin Yanında, Alanlarda Olacak

Cumhuriyet Halk Partisi’nin, ilkeleri ve misyonu, tarihsel ve toplumsal görevi gereği, emekçilerin kazanılmış haklarını elinden alacak, küçültecek ya da esnetecek hamlelerin karşısında olacağını belirten Tarhan, “Cumhuriyet Halk Partisi olarak bugün tüm bu olumsuzluklara karşı, Cumhuriyet değerlerine sahip çıkan, Mustafa Kemal Atatürk’te birleşen emekçi ve işçi sınıfı ile birlikte 1 Mayıs’ta alanlarda omuz omuza, mücadelenin, zaferin, birlik ve beraberliğin gücünü, emek düşmanlarına karşı tekrar göstereceğiz” dedi.

Emeğin Değer Gördüğü Bir Türkiye Özlemindeyiz

Tarhan açıklamasını “Barış ve sevginin egemen olduğu, çağdaş çalışma şartlarının sağlandığı, emeğin yüce değer olarak kabul edildiği bir Türkiye özlemiyle 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyorum” diyerek bitirdi.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL