Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Tarhan'dan Kocaeli'de Bugün'e Ziyaret | Kocaelide Bugün

Tarhan’dan Kocaeli’de Bugün’e Ziyaret

CHP Parti Meclisi Üyesi ve Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan’dan Kocaeli’de Bugün’e Ziyaret CHP Kocaeli Milletvekili  Tahsin Tarhan Kocaeli’de Bugün gazetesini ziyaret etti. CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek ve İlçe..

Tarhan’dan Kocaeli’de Bugün’e Ziyaret

CHP Parti Meclisi Üyesi ve Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan’dan Kocaeli’de Bugün’e Ziyaret

CHP Kocaeli Milletvekili  Tahsin Tarhan Kocaeli’de Bugün gazetesini ziyaret etti. CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek ve İlçe yöneticilerininde hazır bulunduğu ziyarette gazetemiz İmtiyaz Sahibi İbrahim Çamkerten ile güncel olayları değerlendiren Tarhan,parti olarak yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Türkiye gündemini ve bölgenin sorunlarını yakından takip ettiklerini söyleyen Tarhan,bölge basınının  ve halkın doğru bilgilendirilmesinin önemini aktardı.

İmtiyaz sahibimiz İbrahim Çamkerten Milletvekili Tarhan’a yayın bilgilendirmesinde ve önümüzdeki günlerde hayata geçireceğimiz Gebze Tv projesi hakkında detaylı sunumda bulundu.

Ziyaretten duyduğu  memnuniyeti dile getiren Çamkerten “Cumhuriyet Halk Partimizin Parti Meclisi Üyesi ve Kocaeli Milletvekilimiz sayın Tahsin Tarhan’ı gazetemizde ağırlamaktan memnuniyet duyduk.Teşekkür ederiz” dedi.

Tarhan,Çamkerten’e ilgi ve ev sahipliğinden dolayı teşekkür ederek başarılar diledi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL