Tarihçi Şükür, Rektör Koçak’ın misafiri oldu

  Tarihçi Rıdvan Şükür,  Okan üniversitesi Rektörü Prof. Mustafa Koçak’ı makamında ziyaret ederek,  son günlerde çıkan “Kocaeli üzüm bayramları ve Bağcılık”  kitabını imzaladı   Okan Üniversitesi Rektörü ziyareti sırasında çalışmaları ve yayınları hakkında..

Tarihçi Şükür, Rektör Koçak’ın misafiri oldu

 

Tarihçi Rıdvan Şükür,  Okan üniversitesi Rektörü Prof. Mustafa Koçak’ı makamında ziyaret ederek,  son günlerde çıkan “Kocaeli üzüm bayramları ve Bağcılık”  kitabını imzaladı

 

Okan Üniversitesi Rektörü ziyareti sırasında çalışmaları ve yayınları hakkında bilgi veren Tarihçi Şükür, Kitaba konu olan Kocaeli üzüm bayramları hakkında üniversite Rektörü Prof. Mustafa Koçak’ı bilgilendirdi.

Şükür’ün yeni kitabı, üzüm bayramları dışında Kocaeli bölge bağcılığını da detaylı olarak ele alıyor, üzüm çeşitleri hakkında bilgilendiriyor. 1938 ve 1939’lu yıllardan başlayarak kutlanan üzüm bayramlarında düzenlenen en iyi üzüm yarışmalarında derece alan bağcılar dışında, belge niteliğindeki çok sayıdaki fotoğraf ve belge kitap içinde yer alıyor.

Rektör Prof. Mustafa Kocak’la görüşmesi sırasında; Kocaeli üzüm bayramları ve bağcılık kitabını unutulan üzüm bayramlarını ve bağcılık kültürünü hatırlatmak için yazdığını söyledi. Üniversiteyi ziyareti nedeniyle Tarihçi Şükür’e memnuniyetini dile getiren Rektör Koçak, bundan sonra Şükür’ün kitabının üniversite kütüphanesinde yer alacağını belirtti.   

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL