Genel Güncel İzmit Manşetler Surmanset Yaşam

“Tarihi şan, şeref ve başarılarla dolu..”

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy Jandarma Teşkilatının 180. Kuruluş Yıldönümü Mesajı Yayınladı. Milletimizin huzuru, asayişin temini ve devletimizin güvenliği için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayarak canla başla hizmet veren, tarihi şan, şeref ve başarılarla..

“Tarihi şan, şeref ve başarılarla dolu..”

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy Jandarma Teşkilatının 180. Kuruluş Yıldönümü Mesajı Yayınladı.

Milletimizin huzuru, asayişin temini ve devletimizin güvenliği için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayarak canla başla hizmet veren, tarihi şan, şeref ve başarılarla dolu, temel kurumlarımızdan olan Jandarma Teşkilatımız, kuruluşunun 180. yıldönümünü kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşamaktadır.

Köklü bir tarihe sahip olan Jandarma Genel Komutanlığı, kuruluşundan bu güne kadar milletimizin engin sevgi ve güvenine mazhar olmuş, Türkiye Cumhuriyeti’nin bölünmez bütünlüğünün korunması, milletimizin huzur ve güvenliği ile kamu düzeninin sağlanması yönündeki hizmetleriyle halkımızın takdirini kazanmıştır.

Kurulduğu günden bu yana, köklü birikimi, tecrübesi ve fedakar mensuplarıyla halkımızın mutluluğu için gece gündüz demeden cansiperane çalışarak onurlu görevi ifa eden Jandarma Teşkilatı mensuplarımızın bu özverili çalışmaları sayesinde toplum olarak huzur ve güven içerisindeyiz.

Ülkemizin her yanında olduğu gibi, ilimizde de bu yüksek ruh ve şuurla görevlerini yerine getiren Jandarma Teşkilatımızın gösterdiği büyük fedakarlık ve ulaştığı başarılar her türlü takdirin üstündedir. Halkımızla dayanışma içinde hizmet etmekte olan Jandarma Teşkilatımızın kararlı ve özverili çalışmalarını tebrik ediyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle; Jandarma Teşkilatımızın kuruluşunun 180. Yıldönümünü kutluyor,  başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve O’nun kahraman silah arkadaşları olmak üzere vatan ve görev uğruna hayatlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet ve saygıyla, gazilerimizi minnetle anıyor, aziz şehitlerimizin bizlere kutsal emanet olarak bıraktıkları ailelerine ve yakınlarına sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL