“Tek duamız hakimiyetin sağlanması ve barışın tesisi”

Saadet Partisi Gebze  İlçe Başkanı Necati Korkmaz haftalık ilçe yönetim kurulu toplantısı sonrasında gündeme dair açıklamalarda bulundu.   Barış Pınarı Harekatı hakkında konuşan Korkmaz , “Biz tabi ki Silahlı Kuvvetlerimizle kısa..

“Tek duamız hakimiyetin sağlanması ve barışın tesisi”

Saadet Partisi Gebze  İlçe Başkanı Necati Korkmaz haftalık ilçe yönetim kurulu toplantısı sonrasında gündeme dair açıklamalarda bulundu.

 

Barış Pınarı Harekatı hakkında konuşan Korkmaz , “Biz tabi ki Silahlı Kuvvetlerimizle kısa zamanda başarılar elde edip çatışmaların sonuçlanmasını arzu ederiz. Tabi çatışmaların ne zaman biteceği belli olmaz. Ona da bir tarih vermek mümkün değil. Tek duamız bu işin uzamandan, kısa zamanda neticelenmesi, kısa zamanda orada hakimiyetin sağlanması ve barışın tesisi. İnşallah Silahlı Kuvvetlerimiz de bunu yapacak güce ve imkana sahiptir. Allah yar ve yardımcıları olsun” dedi.
Avrupa ülkelerinin aldığı kararlara da değinen Korkmaz;

“O noktada maalesef içimiz rahat değil, şundan dolayı; bugüne kadar biz bu bölgedeki tüm problemlerin bu bölgedeki ülkeler tarafından çözülmesi gerektiğini vurguladık. Ne Amerika’nın ne Rusya’nın burada çözüme katkı sağlayabilecekleri kanaatinde değiliz. Hele Amerika’nın kesinlikle. Çünkü Amerika ve İsrail aynı istikamette politika üreten ülkeler. İşte bunun da ne kadar önemli olduğunu Avrupa’nın gösterdiği, Avrupa ülkelerinin gösterdiği tavırla daha açık görüyoruz şimdi. Türkiye Ortadoğu’da meydana gelen bu ve bunun gibi problemlerin çözümü için bölge de bulunan ülkelerle bir araya gelerek bu problemleri çözmelidir. Ne Avrupa’nın nede diğer ülkelerin ortaya koyduğu tavır doğru değildir bu iki yüzlü yaklaşımları kabul edilemez Türkiye kendine kurulan tüm oyunları bozacak güce sahiptir. Tekraren Askerimize dua ediyoruz biran önce sağ salim vatanımıza dönmelerini diliyoruz.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL