Teknoloji Fakültesi Mezuniyet Töreni Yapıldı

Kocaeli Üniversitesi Teknoloji Fakültesi’nin 2018-2019 Akademik Yılı mezuniyet töreni Prof. Dr. Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. Teknoloji Fakültesi mezuniyet törenine Rektör  Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Teknoloji Dekanı Prof…

Teknoloji Fakültesi Mezuniyet Töreni Yapıldı

Kocaeli Üniversitesi Teknoloji Fakültesi’nin 2018-2019 Akademik Yılı mezuniyet töreni Prof. Dr. Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Teknoloji Fakültesi mezuniyet törenine Rektör  Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Teknoloji Dekanı Prof. Dr. Yasin Kişioğlu, İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdullah Kahraman, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Selman Aziz Erden, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Elşen Veli, Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü İlhan Aydın, İl Sağlık Müdürü Şenol Ergüney, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ahmet Kırılmaz, KOSGEB Kocaeli Müdürü İbrahim Ustaömer, TMMOB Oda Başkanları, il protokolü, dekanlar, akademik ve idari personel yanı sıra mezun öğrenciler ve aileleri katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan törenin açılış konuşmalarında Rektör Prof. Dr. Sadettin Hülagü, “Teknoloji Fakültesi uygulama ile teoriyi birleştiren önemli alanlarda hizmet vermektedir.  Bu durum sizlerin eğitim sürecinde tanık olduğumuz üretimlerinizin gelecek günlerde de artarak devam edeceğine dair ümidimizi arttırmaktadır. Okumuş olduğunuz bölümler teknik nitelikleri, uygulama alanları nedeniyle sürekli gelişen alanlardır ve sizlerin de kendinizi geliştirmeniz rektörünüz olarak en büyük temennimdir. Teknoloji Fakültemizde kabul edilen TÜBİTAK, SANTEZ ve AB projeleri sizlerin ne kadar kaliteli, seçkin bir eğitim aldığınızın göstergesidir. Böyle bir eğitimin gerçek çıktılarını hayatınız boyunca deneyimleyecek ve eminim ki üniversite günlerinizi güzel hislerle yad edeceksiniz. Fakültemizin çabalarıyla ilimizin ve ülkemizin önemli kurumları ile gerçekleştirilen protokoller, bir sanayi kenti olan Kocaeli’de sizlerin önünü açacak önemli hamlelerdir. Bu tür işbirliklerinin artarak devam etmesini, siz değerli mezunlarımızın bu kurumlarda önemli yerlere gelerek üniversitemizi temsil etmesini canı gönülden diliyorum. Sizlerden beklentimiz mesleklerinizi onurlu bir şekilde yerine getirirken vatana millete hayırlı bireyler olmanız ve topluma katkı sunacak üretimlerde bulunmanızdır.” dedi.

Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yasin Kişioğlu, mezun olan öğrencilere gelecek hedeflerinde başarılar dilerken öğrenciler adına ise Esra Toprak teşekkür konuşmalarını gerçekleştirdi.

Otomotiv Mühendisliği, Enerji Sistemleri Mühendisliği, Bilişim Sistemleri Mühendisliği ve Biyomedikal Mühendisliği bölümlerinden 265 öğrencinin mezuniyet heyecanı yaşadığı törende, mezun olan öğrenciler anı belgelerini öğretim elemanlarından teslim aldı. Tören, öğrencilerin kep atması ile sona erdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL