Teşekkürler ‘Çayırova Yeniden Refah’

24 Temmuz Gazeteciler Ve Basın Bayramı dolayısıyla Çayırova Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Aykan Dönmez gazetemizi ziyaret etti. Başkan Dönmez ve ilçe yönetim kurulu üyelerini gazetemiz İmtiyaz sahibi İbrahim Çamkerten..

Teşekkürler ‘Çayırova Yeniden Refah’

24 Temmuz Gazeteciler Ve Basın Bayramı dolayısıyla Çayırova Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Aykan Dönmez gazetemizi ziyaret etti.

Başkan Dönmez ve ilçe yönetim kurulu üyelerini gazetemiz İmtiyaz sahibi İbrahim Çamkerten  karşıladı.

Dönmez “basın bayramı dolayısıyla sizlerin  ve tüm basın mensuplarımızın  gazeteciler bayramını tebrik ediyoruz. Bugün biz sizleri ve sorunlarınızı dinlemeye geldik” dedi.

İbrahim Çamkerten  Dönmez’e ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti belirterek “ Çayırova  Yeniden Refah Partisi’ne şahsınızda tüm yönetiminize bu nazik ziyaretten ötürü teşekkür ederim. Ayrıca Çayırova’da bulunan bir basın kuruluşu olarak bizleri tek tebrik ve ziyaret eden  sizlersiniz Bundan dolayı da  ayrıca teşekkür ediyoruz” dedi.

Karşılıklı görüşme sonrası Başkan Dönmez Çamkerten’e günün hatırası olarak merhum Başbakan Necmettin Erbakan’ın Davam isimli eserini takdim etti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL