Tiyatro Vizyon’dan Otizm Farkındalığı

22 Haziran Salı günü Tiyatro Vizyon kurucularından Ayfer Akay ve ekibi çocuk oyunu oynayarak Gebze Otizm Derneği’ne destek oldu. Otizm farkındalık gününün sadece Nisan ayında değil her zaman olması gerektiğini..

Tiyatro Vizyon’dan Otizm Farkındalığı

22 Haziran Salı günü Tiyatro Vizyon kurucularından Ayfer Akay ve ekibi çocuk oyunu oynayarak Gebze Otizm Derneği’ne destek oldu.

Otizm farkındalık gününün sadece Nisan ayında değil her zaman olması gerektiğini vurgulayan Akay, “Çocuk oyunu oynayarak farkındalık çalışması yapmak istedik.” Dedi. “Bize okullarının kapısını açan Minik Arge’ye, hatıra biletlerini alan tüm kurum, kuruluş ve kişilere çok teşekkür ederiz. Amacımız yaşadığımız pandemi sürecinde bi’ nebze de olsa otizmli çocuklara destek olabilmekti. Bu süreçte otizmli çocukların ve ailelerinin yaşadığı durumlar extra fazlaydı. Omuzlarından biraz yüklerini alalım istedik.

Gebze Otizm Derneği Yetkililerinden Kübra Hanım’la görüşmelerimiz devam ediyor. Sürekli ‘Daha neler yapabiliriz?’ kısmını konuşuyoruz. Çünkü ben ve ekibim otizmin farkındayız, onların yanındayız.” Diye sözlerini tamamladı.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL