Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
"Toplumsal hayatımızın vazgeçilmezi kadınlarımıza başarılar diliyorum" | Kocaelide Bugün

“Toplumsal hayatımızın vazgeçilmezi kadınlarımıza başarılar diliyorum”

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü dolayısıyla açıklamada bulundu.   “Türkiye’de kadınlara seçme ve seçilme hakkı bir çok Avrupa ülkesinden önce verilmiş, bu doğrultuda..

“Toplumsal hayatımızın vazgeçilmezi kadınlarımıza başarılar diliyorum”

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü dolayısıyla açıklamada bulundu.

 

“Türkiye’de kadınlara seçme ve seçilme hakkı bir çok Avrupa ülkesinden önce verilmiş, bu doğrultuda modern Türkiye’nin kurulması yönünde önemli bir adım atılmış, ülkemiz öncülüğü üstlenmiştir. Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK önderliğinde, 5 Aralık 1934’te Kadınlara Seçme ve Seçilme Hakkı verilmesiyle, her yıl bu önemli günü “Kadın Hakları” günü olarak kutlamaktayız.

Kadınlarımızın eğitimli, bilgili ve bilinçli olması sağlıklı bir toplumun ön şartıdır. Yetişmekte olan genç neslin de toplumun her kademesinde; bilimde, tıpta, edebiyatta, sanatta, basında, siyasette ve daha birçok alanda başarılarıyla adlarını tarihe yazdıran kadınlarımız olduğunun gururuyla, başarının, aklın ve ekonominin cinsiyeti olmadığı tarihin her döneminde kanıtlanmıştır.

Kadınlara seçme ve seçilme hakkının verilmesinin 85.yıldönümünü ve sevginin, şefkatin ve özverinin simgesi olan tüm kadınlarımızın Dünya Kadın Hakları Günü’nü kutluyor; farklı bakış açıları, kuvvetli hisleri ve titizlikle yürüttükleri çalışmalarıyla gerek toplumsal hayatımızın gerekse iş dünyamızın vazgeçilmezi kadınlarımıza başarılar diliyorum.”

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL